۱۳۸۷-۰۹-۹
اولین برنامه نویسان زن بودند :)
* شمام حتما مثل من، نقل قولهای زیادی شنیدین که آقایون میگن: خانوما برنامه نویسهای خوبی نیستن و بلد نیستن کد بنویسن و نظایر این !:دی
الان تو وبگردی هام یه لینکی دیدم که ثابت میکنه، اولین برنامه نویسهای کامپیوترهای اولیه، زن بودن. حتما میدونین که اولین کامپیوتر دیجیتالی-الکترونیکی همه منظوره اسمش ENIAC بود که بین سالهای ۴۵-۱۹۴۳ توسط دانشگاه پنسیلوانیا ساخته شد. اون موقع هدف از ساخت این کامپیوتر برای کمک به ارتش آمریکا در جنگ جهانی بود ولی خوب تا قبل از پایان جنگ جهانی این کامپیوتر رو به ارتش تحویل ندادند. عکسهایی که تو این صفحه هستن متعلق به آرشیو کتابخانه فنی ARL هستن که مال ارتش آمریکاست. این عکسی که من انتخاب کردم ۲ تا از خانمهای برنامه نویسن به نامهای Gloria Gorden و Ester Gerston هستند:

* اینجا نوشته که برای تحویل دادن این سیستم عجله داشتن و اون موقعی که ENIAC هنوز در دست ساخت بود، مهندسان فرصت کافی برای نوشتن کلاسها و برنامه ها نداشتن، برای همین ۶ زن به به رهبری Jean Jennings Bartik، که ریاضیات خونده بود، مشغول برنامه نویسی شدن و به اولین برنامه نویسهای این کامپیوتر و کل تاریخ تبدیل شدن.
* اینم نوشته که در سال ۱۹۴۶ ارتش آمریکا بالاخره وجود این ماشین سری(!) رو طی یک تشریفات ویژه ای عمومی کرد و مخترعین سخت افزاریش رو معرفی کرد و درباره سرعت این سیستم و اینکه چه محاسباتی میتونه انجام بده حرف زد و جالب اینجاست که هیچ وقت خانمهای برنامه نویسی رو که روی این سیستم کار میکردن رو معرفی نکرد! یعنی حتی تا ۴۰ سال بعد، کسی درباره این ۶ زن چیزی نمیدونست، نه اسمشون، نه عکسی از اونها منتشر شده بود! تا اینکه در سال ۱۹۸۵ خانمی به اسم Kathy Kleiman این داستان رو فهمید و با خانم Bartik مصاحبه کرد.
* اگه یادتون باشه من قبلا هم نوشته بودم که اما مک گراتن که یکی از برنامه نویسهای رده بالای ابر کمپانی Silicon Valley هستن، معتقدن که زنان بهتر از مردان کد می نویسن!
* مرتبط: آیا زنان بهتر از مردان کد می نویسند؟


iranian Reply:
فروردین ۱۹م, ۱۳۸۸ at ۳:۵۲ ب.ظ
ممنون به این مقاله خیلی نیاز داشتم.شما نظرم درمورد شما خانم ها عوض شد.
جواب به این نظر