۱۳۸۷-۰۶-۲۱
سیاست به زبانی عامیانه :D
خوب حتمن شنیدین که جان مک کین ۷۲ ساله، نامزد جمهوری خواه ریاست جمهوری آمریکا، خانم سارا پیلین ۴۴ ساله جوان رو به سمت معاون اولی خودش برگزیده. به عبارت دیگه آقای مک کین یه خانمی که از ۲ تا از بچه هاش هم کوچیکتر هست رو به نیابت خودش برگزیده! این خانم پیلین تقریبا فعالیت خاصی در حوزه سیاست آمریکا و از اون مهمتر سیاست خارجی آمریکا نداشته! در حال حاضر هم سمتش فرماندار آلاسکا هست که ایالت مهمی هم محسوب نمیشه!
در عوض باراک اوبامای ۴۷ ساله، یک فرد کاردرستی که تقریبا بیش از نصف عمرش رو دارای پستهایی بوده که همه شون در سیاست آمریکا پست طراز اول سیاسی محسوب میشن، رو به سمت معاون اولیش انتخاب کرده؛ یعنی جو بایدن!
با نگاهی به سوابق گذشته این دو فرد (به لینک ویکی پدیایی که به این دو فرد دادم نگاه کنین) می بینین، که از نظر فعالیتهای سیاسی - اجتماعی قبلی، این ۲ تا معاون اول اصلا قابل قیاس نیستن و جو بایدن به مراتب فرد کهنه کارتر و زبده تری در سیاست محسوب میشه و سارا پیلین کاملا بی تجربه است. حالا خوب میشه تفاسیر زیادی از انتخاب معاون اول این دو نفر کرد. ولی من میخوام به سبک خودم تفسیر کنم، باور کنین همه چیز رو نباید با دیدگاه سیاسی صرف دید، کمی هم زرداندیشی لازمه حتی در سیاست :دی ![]()
![]()
۱- این مک کین ۷۲ سالشه و پاش لب گوره، در حالیکه باراک اوباما فقط ۴۷ سالشه و در عین حال جوون و خوشتیپ مونده و هیکل ورزشکاری هم داره و دوچرخه سواری هم میکنه و خلاصه به صورتی هست که احتمالا جوانان آمریکا بیشتر گرایششون به سمت اوباماست. واسه همین مک کین این خانم جوان خوشگل و خوشتیپ رو (که از قضا یک جمهوری خواه سرسخت هم هست) رو برای جانشینی خودش انتخاب کرده
که بتونه توجه قشر جوان رو جلب کنه.
۲- کلا زنها در انتخابات آمریکا نقش موهومی رو ایفاء می کنن. خوب وقتی ببینین آرنولد خودش رو کاندید میکنه و با رای زیادی میشه فرماندار کالیفرنیا، بایدم مک کین حواسش به جمعیت بانوان آمریکا باشه و سعی کنه توجه اونا رو جلب کنه. واسه همین این خانم رو انتخاب کرده! مثلا تصور کنین مک کین با ۷۲ سال سن، هر آن ممکنه تشریف ببره اون دنیا، در اون صورت این خانم سارا پیلین هست که میشه رییس جمهور عیالات متحده ![]()
۳- فراموش نکنین که مک کین یه سیاست مدار کهنه کاره. بنابراین میدونه باید چیکار کنه. این خانم سارا پیلین جدای از همه حاشیه هایی که داره، ظاهر خیلی خوبی داره و احتمالا رای برخی از مردان آمریکا نیز جذب خواهد شد. آخه مک کین مگه چند روز دیگه زنده است؟ اگه همین الان فوتش کنین، میپره توی قبر
در همین رابطه: استفاده ابزاری از زنان در سیاست.

