هشدار: در این سایت ثبت نام نکنید

* همین الان یه ایمیل برام اومده بود که ممکنه برای خیلی از شماهام اومده باشه. لطفا به هیچ عنوان به این ایمیل پاسخ ندید و در این سایت ثبت نام نکنید! این سایت میگه کد ملی و کدپستی ۱۰ رقمی تون رو وارد کنین تا یه لپتاپ بهتون جایزه بده! توجه کنین که اطلاعاتی مثل کد ملی و کد پستی، جزء اطلاعات محرمانه شما حساب میشند و به همین راحتی نباید در سایتهایی که اعتمادی بهشون نیست وارد کنید! (مثلا در آینده شما میتونین با کدملی تون رای بدید). حواستون باشه که با پر کردن فرمهای این چنینی، امکان هر نوع سوء استفاده از مشخصات هویتی شما توسط افرادی که اصلا نمی شناسید و نمیدونین چه هدفی دارند، خواهد بود. حواستون باشه ممکنه طوری عمل کنن که به اسم خودتون تموم بشه!
مشخص نیست این سایت چه هدفی داره که مشغول جمع آوری کدملی و کد پستی ایرانیان داخل کشور هست. پس اگه ایمیلی دریافت کردین که حاوی عبارات زیر بود، بهش ترتیب اثر ندید و حتی به عنوان Spam گزارش کنید. مطمئن باشید که هیچ کس تا حالا از این روشها لپتاپی دریافت نکرده. این توصیه رو حتما به دوستانتون هم بکنید.

متن ایمیل حاوی جملات زیر هستش:

(( اگر مایلید یک دستگاه رایانه همراه رایگان دریافت کنید، فرم زیر را پر کنید
این بخش فقط برای ایرانیان داخل کشور است که دارای کدملی و کد پستی ایران هستند
اگر خارج ایران هستید این آدرس را برای دوستان داخل ایران ارسال کنید، سپاسگزاریم
لازم به یادآوری است که هیچ هزینه ای بابت حق عضویت در این سایت دریافت نمی شود و عضویت کاملا رایگان است
فقط کافیست پنج عضو جدید توسط شما به سایت این شرکت معرفی شوند و به عضویت سایت درآیند. پس از پنج مرحله تکرار  یک دستگاه رایانه به آدرس کد پستی شما ارسال خواهد شد
در زمان تحویل رایانه همراه شما، ارایه کارت ملی الزامی است و اطلاعات شما با اطلاعات ثبت شده در این سایت تطبیق داده خواهد شد
پس فقط در پر کردن فرم دقت کنید
پس از تکمیل فرم عضویت، سایت بطور خودکار نامه ای به پست الکترونیکی شما ارسال خواهد کرد که شامل شماره عضویت، رمز عبور و آدرس تحت وب شما خواهد بود
لطفا برای معرفی دوستان خود به این سایت از آدرس تحت وب مخصوص خود که برای شما ارسال می شود استفاده کنید
لطفا فرم زیر را با دقت و با استفاده از حروف لاتین پر کنید
و بعد لینک زیر:
http://shanic.com/mem/signup.php?step=two&r=1709898682 ))

* whois میگه که این سایت در شهر union در ایالت نیوجرسی آمریکا هاست شده. همین طور یه سرچی در مورد این شرکت مثلا مشاوره ای زدم به این لینک رسیدم. کسی میتونه تحقیق کنه آیا شرکت مشاوره ای به این اسم و آدرس داریم و هدفش چیه؟!

۳۴ نظر

  1. vivavida ۱۳۸۷-۰۵-۲، ۲:۵۴ ب.ظ

    تا به حال از این بعد به قضیه نگاه نکرده بودم اما به نظر من الکی که نیست اینجوری که همه می تونن زارپ زارپ لپتاپ بگیرن . تابلوئه سرکاریه ..منم به اینجور سایتا اعتماد چندانی ندارم.

    جوادی Reply:

    سلام سلام
    زهرا خانم بجای این حرفا اگه اسم خود طرف رو در گوگل جستجو میکردی زودتر بجواب میرسیدی! من این کار رو کردم بنظر میاد خیلی هم یارو الکی نیست هم در همشهری مقاله داشته هم در چند تا مجله! اینم لینک گوگلش: http://www.google.com/search?hl=en&q=%D8%A8%D9%87%D8%B1%D9%88%D8%B2+%D8%B8%D9%81%D8%B1
    یاعلی

  2. ©Mersoft® ۱۳۸۷-۰۵-۲، ۲:۵۵ ب.ظ

    چرا من این همه اول میشم زهرا خانم بهم جایزه نمیده؟

  3. علیرضا ۱۳۸۷-۰۵-۲، ۳:۰۴ ب.ظ

    خوب بود… فقط به نظرم بهتره اون لینک رفتن به فرم ثبت نام که در متن اون ایمیل هست رو از حالت لینک خارج کنین!

  4. علیرضا ۱۳۸۷-۰۵-۲، ۳:۰۶ ب.ظ

    Mersoft® جان! زهرا خانم و جایزه؟! :دی

  5. پدرام ۱۳۸۷-۰۵-۲، ۳:۱۰ ب.ظ

    آه . صد حیف و افسوس . چرا زودتر نگفتید ؟ من فرستادم رفت .
    امکان داره می خواستن دور بعد انتخابات ریاست جمهوری , مثلا « هیلاری » را به جای « محمود » ریئس جمهورمون کنند ؟
    نه من دلم محمود می خواد هیلاری را نمی خواد
    آقا خیلی لوسن

  6. صندوقک ۱۳۸۷-۰۵-۲، ۳:۱۹ ب.ظ

    منم معمولا خیلی دقت نمی کنم به این سایتها اکثرا سر کاریند اما مرسی از اطلاع رسانی

  7. کیوان ۱۳۸۷-۰۵-۲، ۴:۵۱ ب.ظ

    یک شرکت معتبر [در تهران] به فردی با مشخصات زیر نیازمند است :
    ۱٫مباحث روز Web 2.0
    2. آشنایی کامل با شبکه های اجتماعی / social network های مطرح جهان انگلیسی زبان
    ۳٫ تسلط به زبان انگلیسی

    آشنایی کامل با شبکه های اجتماعی [و حضور پییوسته و موثر] که با زمینه کاری/حرفه ای یا زمینه تحصیلی انطباق داشته باشد مزیت محسوب می شود.

    لطفا رزومه خود را به پست الکترونیکی زیر ارسال نمایید.
    info@iranasa.com

  8. زهرا ۱۳۸۷-۰۵-۲، ۵:۲۰ ب.ظ

    ای بابا:)
    Mersoft چی بهت جایزه بدم؟:)
    جز شرمندگی و تشکر :”>

  9. ©Mersoft® ۱۳۸۷-۰۵-۲، ۵:۵۶ ب.ظ

    دشمنت شرمنده شوخی کردم. ممنون که این همه واسه مخاطبت وقت می ذاری.

  10. سونامی ۱۳۸۷-۰۵-۲، ۸:۰۵ ب.ظ

    کامپیوتر های شرکتمون رو شبکه کردن . آدرس لینکهام مستقیم میره زیر دست مدیریت . می ترسم وبلاگم رو آپدیت کنم یهو آدرسم دستشون بی افته . هیچ چیزی نمی تونم سرچ کنم . تو رو خدا کمکم کن که چکار می تونم بکنم که آدرس لینکها براش نره ؟ یا سرچهام رو نفهمه ؟ اصلا راهی داره ؟ استفاده از فیلتر شکن کمکی به مخفی موندن لینکهای من می کنه ؟
    خواهش می کنم راهنماییم کن .

  11. مصی ۱۳۸۷-۰۵-۲، ۹:۱۱ ب.ظ

    احتمالا واسه تیلیغات از اینا استفاده می کنن … آدرس و اسم و فامیل رو از روی اونا پیدا می کنن . و از اونا + ایمیل شما برای فرستادن اسپم به میل و خونه تون استفاده می کنن.
    ۴+۱ ؟؟؟‌اینم بار اول بود می دیدم :دی

  12. محمدرضا ۱۳۸۷-۰۵-۲، ۱۱:۰۶ ب.ظ

    ماشالا همه از توی شرکت هاشون و تو وقت کاریشون گویا وبلاگ نویسی و وبگردی میکنند. آفرین به این تلاش و پشتکار. به شماها باید جایزه کارمن نمونه داده بشه. بدبخت اون مدیری که شماها کارمندش هستید. هه هه هه

  13. محمدرضا ۱۳۸۷-۰۵-۲، ۱۱:۱۴ ب.ظ

    راستی در مورد اون سایت که گفتی، فردی به اسم بهروز ظفر که ساکن دوبی هم هست دومین رو ثبت کرده.

    Domain name: shanic.com

    Registrant Contact:
    Shahrtash LLC
    Behrouz Zafar

    F14-2nd Flr. Blg.22-Greens
    Dubai, Dubai 1193735154
    AE

    http://whois.domaintools.com/shanic.com

  14. مریم ۱۳۸۷-۰۵-۳، ۱:۵۳ ق.ظ

    اون بالاییه برا من اومده بود ….گفتم شاید جالب باشه…راستی هر موقع از این میل ها برا من میاد من براشون مشخصات دوستم رو می فرستم…

  15. علی ۱۳۸۷-۰۵-۳، ۳:۱۴ ق.ظ

    سلام.
    کسی که این فرم رو پر می‌کنه حتما باید آدم خوشحالی باشه!
    بی‌سوادی هم حدی داره خب.

  16. امیرحسین ۱۳۸۷-۰۵-۳، ۱۱:۵۹ ق.ظ

    برایتان ایمیلی فرستادم. لطفا ببینیدش. از توجه تان ممنون.

  17. شیخ حقگو ۱۳۸۷-۰۵-۳، ۹:۲۶ ب.ظ

    واقعا که چه کارا نمیکنن توی این دنیای مجازی…
    ممنون از راهنماییت.

  18. سکوت ۱۳۸۷-۰۵-۳، ۱۱:۲۷ ب.ظ

    احتمالا اون ۲۱ گرم امیده که از آدم جدا می شه….و شاید دیگه دلیلی برای زنده موندنش نیست.

  19. همون که خودت میدونی ۱۳۸۷-۰۵-۴، ۴:۲۴ ق.ظ

    نوشته هات واقعاً خسته کننده شده
    واقعاً خسته کننده

  20. بابک ۱۳۸۷-۰۵-۴، ۱۰:۰۰ ق.ظ

    آخه شماره ملی و کد پستی کجاش محرمانه است ؟!

    توهم توطئه داری ؟!

  21. اصغر کوپک ۱۳۸۷-۰۵-۴، ۱۰:۴۶ ق.ظ

    زهرا جان بیکاری ها
    بذار مرد نونشون را در بیارند
    چکار داری به این کارها
    شاید بیچار نیازمند باشه
    بیکاری برای همین می گن ام الفساد دیگه چون امثال تو نمی ذارند جوانان ما دنبال کارهای نو برند

  22. ashkan ۱۳۸۷-۰۵-۴، ۱۲:۲۹ ب.ظ

    سلام.
    مرسی که به فکر مردم هستی.

  23. mamad ۱۳۸۷-۰۵-۴، ۴:۴۹ ب.ظ

    خوب شد گفتی نزدیک بود ثبت نام کنم!!! ها ها
    اسم زهرا روی وبلاگتون چه کرده.

  24. عباس ۱۳۸۷-۰۵-۵، ۸:۰۳ ق.ظ

    نیچه می گه از این پس باید در انتظار خوبیهای بزرگ و بدیهای بزرگ نشست خوب این دنیای ابر انسان و مدینه فاضله اونه باید نشست و دید که چه اندیشه های شومی رو بعضی ها می پزند

  25. احمد ۱۳۸۷-۰۵-۷، ۷:۴۲ ق.ظ

    سلام
    ممنون زهرا جان از اطلاع رسانیت:)
    سلامت و پیروز باشی.

  26. کورش ۱۳۸۷-۰۵-۷، ۱:۱۳ ب.ظ

    salaam raftam to saytesh har chi az dahanam dar oomad beheshun goftam. hal dad

  27. black roz ۱۳۸۷-۰۵-۸، ۱:۲۹ ق.ظ

    ba arze salam va khaste nabashid nesbat be shoma ;az etela resanie shoma sepas gozar dear######

    have good night my dear.

  28. سید حمید.س ۱۳۸۷-۰۵-۹، ۲:۵۰ ب.ظ

    سلام
    ممنون از اطلاعاتی که دادید
    عیدتون مبارک
    موفق باشید
    یاعلی

  29. مهدی ۱۳۸۷-۰۶-۲۸، ۲:۰۴ ب.ظ

    سلام دوست عزیز…
    جالبه ! از راهنمایی و تحقیقاتت ممنون .
    موفق باشید…
    یا حق.

  30. mohammad ۱۳۸۷-۰۷-۸، ۲:۲۰ ب.ظ

    vaghean az in ke be moghe etela resani kardid mamnoonam

  31. mat ۱۳۸۷-۱۰-۲، ۱:۲۲ ب.ظ

    مطالبت باحال بود

  32. amir dehghasn ۱۳۸۷-۱۰-۲۱، ۲:۱۹ ب.ظ

    اس ام اس به ایمیلم بزنید

  33. سعید ۱۳۸۸-۰۹-۲۳، ۲:۱۰ ق.ظ

    این مطلب البته قدیمیه اما اگر هنوز مشکلی در این باره هست باید عرض کنم که بنده آقای ظفر رو از نزدیک میشناسم و اصولا ایشون یکی از مهندسین با سابفه و خوشنام ایران هستند. شرکت شهرتاش هم سالهاست در زمینه خدمات اینترنتی و مشاوره فعاله و یکی و بدون هیچ مشکلی سالها خدمات داده. این ایمیل هم یک کار تبلیغاتیه و هدف از گرفتن کدپستی و ملی هم اینه که کسانی که ثبت نام میکنند آدمهای حقیقی و واقعی باشن و هر نفر هم فقط یکبار ثبت نام کنه. ضمنا این اطلاعات اصلا محرمانه نیستند. کدپستی رو که باید به هر کسی که میخواد باشما تماس بگیره بدین و کد ملی هم هیچ جا محرمانه نیست و بارها اونو جاهای مختلف ثبت میکنیم.