ترس از مردان جذاب!

* دیروز واقعا روز عجیبی بود. حوالی یکی از میادین تهران همراه سمیه داشتیم میرفتیم به طرف ایستگاه تاکسی دیدیم که یک خانمی که سرپا وایستاده بود و پشتش دو تا دخترک نشسته بودن، یه ضربه آبدولیاچگی به یک آقایی زد و با صدای بلند چند تا فحش ناموسی هم به مرده داد! مرده بلافاصله صحنه رو ترک کرد، پشت سرشم نیگاه نکرد. من احساس خوبی نسبت به صحنه نداشتم که سمیه گفت بریم ببینیم چی بوده؟ خانومه چادری بود. سر و وضعش خوب بود. یه آرایش نسبتا غلیظ هم داشت. دو تا دختری که کنار میله ها نشسته بود به زور ۱۸سالشون میشد، آرایش هم نداشتن. لهجه هر ۳ تاشونم ترکی بود. رفتیم سمت خانومه و سمیه پرسید چی شده؟ خانومه هم در حالیکه ساعتی رو که درآورده بود و دستش بود رو نشون داد و گفت: ما اومدیم کنار خیابون ساعت بفروشیم اونوقت اون مرتیکه …(سانسور) برگشته میگه: ماشین چند متر اونورتر پارکه!!! بعدشم چند تا فحش نون و آبدار دیگه روونه مرده کرد. این وسط من هنوزم واسم سواله. به سر و وضع هیچکدوم از اینا نمیخورد اینقدر محتاج باشن که بیان کنار خیابون ساعت فروشی کنن. بعدش فقط یه ساعت دست خانومه بود چون حین گفتگو با سمیه من تحقیق نظری کردم:دی بعد واسه یه ساعت فروختن سه تا خانوم؟!!

* خداییش این محققان هیچی از زنها نمیدونن! هر وقت میخوان مثلا یه مرد جذاب رو از دید زنها نشون بدن عکس یه مرد مثلا با ماهیچه های بیرون زده و قد بلند رو با یه لبخند مصنوعی و کت و کلفت و یه نگاه هیز رو میذارن و میگن زنا با دیدن این غش و ضعف می کنن و این چرت و پرتا:دی
در حالیکه اصلا تفاوت زیادی بین انتخاب های خانوما و آقایون داره. من به شخصه اگه یه آدم رو بذارن جلوی من و بگن همه موجودات کره زمین اینو تائید کردن و در نظر همه محبوب و جذابه، اگه ببینم از نظر ایدئولوژی و یا فکری و اعتقادی آدم عمیقی نیست، به طور کلی از چشمم می افته! در حالت کلی اصالت به ذات خیلی برام مهمه. حالا چه زن و یا مرد فرقی نمیکنه.
نمیدونم! این نظر شخصی منه که فکر میکنم آقایون اول ظاهر رو بهش توجه می کنن و بعد سایر ابعاد شخصیتی طرف رو می سنجن. در حالیکه خانوما برعکسن. یعنی اول سایر ابعاد شخصیتی طرف رو می سنجن و اگه به نظرشون خوب بود، ناخودآگاه ظاهر طرف هم به نظرشون خوب میاد.

* نمیدونم بقیه خانومام اینطوری هستند یا نه؟ ولی من به شخصه مقاوت زیاد و حتی منفی ای در برابر مردایی دارم که ظاهرشون جذابه! یعنی اصلا ازشون میترسم و ازشون فرار میکنم. اصلا دلم نمیخواد در معرض نگاهشونم باشم حتی!!! به وضوح یادمه که ۲-۳ مورد تاپ اینطوری رو به بهانه های مختلف پیشنهادشون رو رد کردم (باور کنید حتی روش فکر هم نکردم و وقت هم نگذاشتم تا این حد میترسم) در حالیکه ته قلبم تنها دلیل این بوده که این ظاهرش خیلی خوبه. بنابراین قابل اعتماد نیست و مطمئنا خانومای زیادی اینو می پسندن پس این آدمی نیست که برای من بمونه و اینا! مثلا یه مورد بود توی دانشگاه ما استاد بود (برای ورودیهای پائین تر). من یادمه هم اتاقیم یه بار حتی با بالش محکم کوبید توی سرم که زهرا تو از یه پسر دیگه چه انتظاری داری که این یارو نداره؟:))) اما من همش ته قلبم میگفتم این نسرین هیچی نمی فهمه. این آدم هیچ رقمه از نظر من قابل اتکا نیست! توی یکی شرکتی که قبلا از اینجا فقط چند ماه کار میکردم هم به همین ترتیب بود. من تازه سرکار تمام وقت رفته بودم و خیلیم کارمو دوست داشتم و ذوق داشتم. با اینکه اون شرکت مثل اکثر شرکتهای خصوصی مشکلات مالی زیادی داشت. اما یکی از دلایل اصلی که اونجا رو ترک کردم پیشنهاد یه پسره بود که خیلیم گیر بود. خوشبختانه همون موقع خطم رو عوض کردم. چون شماره منم به دست آورده بود. من یادمه سر اینم یکی از دخترای شرکت میگفت اگه این کوچکترین پیشنهادی بهم بده با کله قبول میکنم حتی اگه یه دوستی ساده باشه. یه طورایی اکثر دخترای شرکت تو کف این بابا بودن چون هم ظاهرش خیلی جذاب بود هم اینکه آدم شوخ و سر زبون داری بود. جالب اینجاست که همه اینام معمولا میگن “من دختر دورو برم زیاد هست!!!”
نمیخوام خدای نکرده بگم هرکی جذابه حتما ترسناک و یا خائن خواهد بود. و یا هرکی جذاب نیست پس قابل اعتماده. اما این صرفا پسند شخصی منه که قلبا از اینجور آدمها میترسم و هیچ وقت سعی نمی کنم بهشون نزدیک شم. جدای از مسائل اعتقادی، اصلا این ترسه هست که به طور کلی منو از اینجور چیزا دور میکنه.

* اما در عوضش تا دلتون بخواد پتانسیل جذب آدمای بدبخت بیچاره مثل خودم رو دارم:-) بارها شده توی اتوبوس و یا تاکسی مثلا یه خانومی پیدا بشه و همین طوری شروع کنه به اینکه داستان زندگی و غمها و رازهاش رو واسم تعریف کنه. باور کنین این اتفاق خیلی افتاده ها. اصلا من خودمم توی زندگی به شخصه با اینجور آدما راحتترم و باهاشون احساس همذات پنداری بیشتری دارم! یعنی طیف دوستامو اگه نگاه کنین اکثرشون آدمای متواضع و خودمونین که خجالتی از این موضوع نمی کشن که راحت درباره زندگی و مشکلاتشون با هم صحبت کنیم. واقعا نمیدونم چرا اینطوریم؟ داداشم همش میگه این زهرا رو اگه ول کنی یوهو دیدی رفت ماهاتما گاندی شد:))

۶۶ نظر

  1. ahmad ۱۳۸۷-۰۴-۱۲، ۱۰:۲۶ ق.ظ

    زنی که وسط خیابون لنگاشو هوا می کنه و به قول شما آبدولا نمی دونم چیچی می زنه ، زیاد نرمال به نظر نمی رسه . معامله شون نشده بود آبجی.
    من برعکس شما از زنای جذاب خوشم میاد .البته هر کسی سلیقه خودشو داره.
    برام درد دل گوش کردن از غریبه ها زیاد جالب نیست .

  2. خانمه ۱۳۸۷-۰۴-۱۲، ۱۰:۴۳ ق.ظ

    جدای از شناخت شخصیتی یه نفر که اولش زمان میبره من نا خودآگاه به آدمهای زیباتر و خوش پوش تر امتیاز مثبت بیشتری میدم . ولی بعد اونقدر آیتم های مختلف وارد موضوع میشه که نمیشه به راحتی لیستشون کرد.

    برعکس تو خیلی کم برام پیش اومده که کسی بخواهد باهام دردو دل کنه از بس مثل برج زهرمار تو مانهای عمومی تردد میکنم :)

  3. زهرا ۱۳۸۷-۰۴-۱۲، ۱۱:۰۰ ق.ظ

    خانمه جان: خوش پوش که مشکلی نیست:دی دیگه حالا فکر نکن از هرچی شلخته پلخته هست خوشم میاد:دی
    منظورم جذابیت ظاهری بود:)

  4. vivavida ۱۳۸۷-۰۴-۱۲، ۱۱:۱۰ ق.ظ

    من از مردای جذاب بدم نمیاد . حداقلش بدم نمیاد یه کمی بیشتر از ظاهرشون بشناسمشون. و اگه یکی که به نظرم جذاب باشه یه روز سر راهم سبز بشه و به نظرم آدم جالبی بیاد حتما باهاش کمی صحبت می کنم ببینم واقعا ظاهرش خوبه یا باطنش هم هست. به نظرم باید به آدما فرصت داد و از روی ظاهر نسبت به کسی قضاوت نکرد.

    آخ جون بازم ۷ :دی

  5. جاوید ۱۳۸۷-۰۴-۱۲، ۱۱:۲۳ ق.ظ

    مشکل اون آقاهه و اون خانومه چی شد آخرش ؟
    من نفهمیدم منظورت چی بود؟ از آقاهه حمایت کردی یا از خانومه ؟

  6. نون وا ۱۳۸۷-۰۴-۱۲، ۱۱:۴۰ ق.ظ

    ببخشید قیمت اون ساعت ها چه طور بود :-؟؟

  7. ساناز ۱۳۸۷-۰۴-۱۲، ۱۲:۰۰ ب.ظ

    وبلاگتونو دیدم خیلی خوشم اومد مطالب فوق العاده جالبی داشتی عزیزم اگه به کلبه حقیرانه ما هم سر بزنی ‏خوشحال میشیم در ضمن اگه مایل به تبادل لینک بودی بگو تا بهم بلینکیم منتظر قدم سبزت هستم
    اگه لینک منو با عنوان انستیتو آرایشی و بهداشتی برجــــــــــیس قرار بدید بهم خبر بدید ممنون میشم‏

  8. ژیاردیا عینکی ۱۳۸۷-۰۴-۱۲، ۱۲:۰۶ ب.ظ

    منم باهاتون صدرصد موافقم ادمایی که خیلی جذاب شیک پوش و پولدار باشن و چون دور و زمونه عوض شده و دخترا به پسرا گیر میدن اصلا قابل اعتماد نیستن نه اینکه بد باشن ولی نقشه دیگران برای تور کردنشون بیشتره ( هر که بامش بیش برفش بیشتر)
    البته بعضی دخترا خیلی سیاست دارن هم بلدن خوب تور کنن هم خوب نگه دارن

  9. ali ۱۳۸۷-۰۴-۱۲، ۱۲:۱۸ ب.ظ

    وبلاگت زیباست به ما هم سری بزن.

  10. خانمه ۱۳۸۷-۰۴-۱۲، ۱:۱۵ ب.ظ

    منم همون رو میگم . میدونی آخه منم همین اشتباه رو کردم . منتها از در جهت مخالف . فکر کردم مردی که زیبا نباشه و روحیه مذهبی هم داشته باشه خیلی در خطر نیست . اما همچین از این آدم ضربه خوردم که داغش هنوز باهامه .

  11. صندوقک ۱۳۸۷-۰۴-۱۲، ۱:۲۵ ب.ظ

    منکه الان دیگه نمی تونم هیچ مردیو بپسندم چون قبلا پسندیدم اما کلا از مردهای جذاب هیچ وقت بدم نیومده اما هیچ وقت هم به پیشنهادشون جدی فکر نکردم شاید به دیلل همون ترسی که می گی.

  12. خانوم میم ۱۳۸۷-۰۴-۱۲، ۱:۲۹ ب.ظ

    من هم به شخصه آدم جذاب و خیلی خوش قیافه رو واسه ازدواج انتخاب نمی کنم چون می دونم چشم دخترهای زیادی دنبالشه.

  13. حامد ۱۳۸۷-۰۴-۱۲، ۱:۴۰ ب.ظ

    با اینکه برا نظر دوستان بسیار بسیار احترام قائلم، اما به هزار و یک دلیل می گم که معیار جذاب بودن برای انتخاب همسر چه از طرف پسر و چه از طرف دختر اگر صرف همین معیار باشه، خیلی ابلهانه و کوته فکرانه است.
    اصولاً جذابیت، خصوصاً جذابیت ظاهری جز دردسر چیز دیگه ای نداره.

  14. حامد ۱۳۸۷-۰۴-۱۲، ۱:۴۳ ب.ظ

    اینم برا شخص زهرا خانوم
    نه دیدمت، نه می شناسمت، اما همیشه منتظر پست هات هستم، هرچند چیز درست و درمونی هیچوقت از توش درنیومده D:
    کلاً همون انتظاری رو که از نوشته هات دارم برآورده می کنی، پس لطفاً کماکان همینطوری بنویس.

  15. هزاران نقطه ۱۳۸۷-۰۴-۱۲، ۱:۵۹ ب.ظ

    سلام و ممنون از این که نظر لطف به مطالب وبلاگ من دارید. از بابت نوع رفتار و گفت وگو و انتخاب، یک مسئله کاملن شخصی است. انگیزه افراد تعیین می کنه که چی براشون جذاب باشه و در زیر پوست هر نوع علاقه ای، انگیزه ای نهفته است و خیلی هم قایل به مرد و زن نیست. قابل ردیابی هم هست البته.
    حتی در گفته های دینی هم از قول حضرت رسول نقل شده که از عالمان پرسش کنید، با حکیمان همصحبت شوید و با تهیدستان همنشینی کنید.
    صدالبته به انتخاب افراد بستگی داره.
    خوب باشین و باز هم سپاس.

  16. همایون ۱۳۸۷-۰۴-۱۲، ۲:۲۱ ب.ظ

    من میخوام از آی تی سر در بیارم کجا باید برم؟ کی رو ببینم؟ چه مجله ای بخونم؟ معرفی کن!

  17. پریناز ۱۳۸۷-۰۴-۱۲، ۲:۳۵ ب.ظ

    استغفرالله ! :)) تو به این زشتی چطور دچار توهم شدی یه پسری که اون همه از نظر بقیه جذابه اومده باشه خواستگاریت ؟:))

  18. زهرا ۱۳۸۷-۰۴-۱۲، ۲:۴۲ ب.ظ

    به پریناز:
    دیگه دیگه :دی

    بعدشم حالا فرضم میکنیم دروغ باشه به هر حال توهم بر جوانان عیب نیست:)) شما نگران نباش خواهر:))

  19. مشهدی میتی ۱۳۸۷-۰۴-۱۲، ۴:۱۱ ب.ظ

    اجتنبوا کثیرا من الزن ان بعض الزن اسم از بسیاری از زنان اجتناب کنید چرا که برخی از آنها اسم دارند

  20. مرضیه ۱۳۸۷-۰۴-۱۲، ۴:۲۴ ب.ظ

    من نمیدونم،تو چه مشکلی کلن با جنس زن داری؟ (و هر پستی که می نویسی حتما باید یه تیکه ایی زشت هم بهش اضافه کنی)در حالی که خودت هم یه زنی!حالا خب،اگه از زن بودن خودت بدت میاد،و کلا خودتو ضعیفه و پست و بی ارزش میدونی و پایین تر از مردها!،به خودت ربط داره!نه دیگران.(پس احساسات و تفکرات دگماتیسم خودتو به سایرین منتقل نکن لطفا)
    ضمنا،زن،هیچ فرقی با مرد نداره،و مرد اصلا جنس برتر نیست،اینو گفتم شاید اعتماد به نفس ات یکمی بیاد سرجاش و “خودتو” دوست داشته باشی.ضمنا دو،برای آشنایی بیشتر با این تساوی بد نیست یکم تو آیه های قرآنی که(با خودنمایی مذهبی بودنت تو وبلاگت/ یکم “مذهبی” باش!) خدا برای تو و امثال تو فرستاده تدبر کنی،شاید متوجه این تساوی بشی.و…شاید “هدایت” بشی.

    زدن این حرفها،شاید الان( آخه از اون موقعها تا حالا بهتر شدی!)یکم،دیره!ولی خب باید زده میشد،دیگه نه ؟! /لازم بود.

  21. پدرام ۱۳۸۷-۰۴-۱۲، ۴:۳۱ ب.ظ

    ابراهیم با مشاهده ی طلوع و غروب زودگذر ستارگان و ماه و خورشید , خدای خود را شناخت و به لقب « خلیل الرحمن » یعنی دوست خدا رسید . در کشف معنی واقعی عشق به نظر من شما به مقام ابراهیمی رسیده ای ولی در رابطه ای که بین « عشق و زیبایی » وجود دارد خیلی یک بعدی نگاه می کنی و خیلی از جنبه های دیگر را نگاه نمی کنی .
    برای بهتر بیان کردن , از حساب و هندسه کمک می گیرم . من احساس می کنم که به نظر شما در هر معادله ای که زیبایی همسر به عنوان یک تابع وارد شد , حد معادله نامعین می شود و تنها راه حل این حد استفاده از رفع ابهام به کمک فاکتورگیری از عبارت «زیبایی» از زن وشوهر و حذف آن از صورت و مخرج معادله است . اما باید در نظر داشت که همیشه این راه حل جواب نمی دهد و رفع ابهام های دیگری هم برای محاسبه وجود دارد مثل ضرب وتقسیم کردن یک عبارت دیگر در عبارت های موجود بدون نیاز به حذف عبارتی .امیدوارم این عبارت را هم کشف کنی .
    همیشه چیزهایی که توسط چشم انتخاب می شوند محبوب دل نمی شوند اما قطعا آنچه را که دل پسندید , نور چشم , می شوند .

    هان ! تا که سررشته ی خود گم نکنی!
    خود را , ز برای زشت و زیبا , گم نکنی !
    رهرو توئی , راه توئی , منزل توئی !
    هشدار ! که « راه خود _ به خود » گم نکنی !

  22. شیخ الشیوخ ۱۳۸۷-۰۴-۱۲، ۴:۵۹ ب.ظ

    اما در عوضش تا دلتون بخواد پتانسیل جذب آدمای بدبخت بیچاره مثل خودم رو دارم:-) بارها شده توی اتوبوس و یا تاکسی مثلا یه خانومی پیدا بشه و همین طوری شروع کنه به اینکه داستان زندگی و غمها و رازهاش رو واسم تعریف کنه. باور کنین این اتفاق خیلی افتاده ها. اصلا من خودمم توی زندگی به شخصه با اینجور آدما راحتترم و باهاشون احساس همذات پنداری بیشتری دارم
    ایضا !

  23. shima ۱۳۸۷-۰۴-۱۲، ۶:۰۶ ب.ظ

    hatman be ravanpezeshk morajeye kon

  24. پ ۱۳۸۷-۰۴-۱۲، ۸:۱۰ ب.ظ

    یک تئوری هست که دخترهای جذاب (بخون دخترهایی که به خودشون مطمئن هستند،) از مردهای جذاب خوششون نمیاد (بخون با شک بهشون نگاه می کنند) اینو ببین مثلاً:
    http://www.google.com/url?sa=t&ct=res&cd=1&url=http%3A%2F%2Fwww.filly.ca%2Flife%2Frelationships%2Fdating_and_singles%2FWhy-Do-Beautiful-Women-Date-Ugly-Men.asp&ei=r65rSOvWMIbYgQK3-8GdDA&usg=AFQjCNGleXDSuIYVvegP6FmE4ol89xOF2Q&sig2=4UJLiLlj4vbJpylYJSns4g

    ولی تو حرفهات یک جوری حس میکنم مشکل از غروره! دلشون نمی خواد پسر حرفی برای گفتن داشتن داشته باشه به جز اینکه ساکت و حرف گوش کن و عاقل باشه و گوش کنه و دو کلمه جواب راهنمایی صحیح رو در هر امری بکنه. یک جور راهنمای مطمئن پشت صحنه رو بیشتر از این می پسندند

  25. Mo ۱۳۸۷-۰۴-۱۲، ۹:۵۰ ب.ظ

    ببینم از خانومهای خوشگل خوشت میاد؟ شاید تو لزبینی که از مردها خوشت نمیاد LOL

  26. Amir ۱۳۸۷-۰۴-۱۲، ۱۰:۳۹ ب.ظ

    خداوند زیباست و زیباییها را دوست دارد
    دیگه این جمله که سیرت زیبا نه صورت زیبا قدیمی شده خانم عزیز

    در دوره زمونه ی امروزی صورت در سیرت و سیرت در صورت متجلی می شود!

  27. مداد ۱۳۸۷-۰۴-۱۲، ۱۰:۴۲ ب.ظ

    متن رو خوندم … هروقت مطلبهای از این دست می خونم .. پیش خودم ..می پرسم … چرا؟ و به چه علت؟
    شاید نویسنده دارای شخصیت پخته از لحظ روحی روانی باشد…
    ..چی بگم …باید دوباره متن رو بخونم ..
    و فکر کنم

  28. دل‌زده ۱۳۸۷-۰۴-۱۲، ۱۰:۴۵ ب.ظ

    متاسفم که اکثر ازدواج‌ها بادیدن قیافه و پسند آن شروع می‌شود و به همین دلیل با بدبختی تمام می‌شود

  29. ویروس ۱۳۸۷-۰۴-۱۳، ۱۲:۰۰ ق.ظ

    - خوشا به حال گیاهان که عاشق نورند / و دست منبسط نور روی شانه ی آنهاست. / - نه، وصل ممکن نیست، / همیشه فاصله ای هست. / اگر چه منحنی آب بالش خوبی است / برای خواب دل آویز و ترد نیلوفر، / همیشه فاصله ای هست. / دچار باید بود / وگرنه زمزمه ی حیرت میان دو حرف / حرام خواهد شد. / و عشق / سفر به روشنی اهتراز خلوت اشیاست. / و عشق / صدای فاصله هاست. / صدای فاصله هایی که / - غرق ابهامند. / - نه، / صدای فاصله هایی که مثل نقره تمیزند / و با شنیدن یک هیچ می شوند کدر . / همیشه عاشق تنهاست. == سهراب سپهری

  30. پزشک78 ۱۳۸۷-۰۴-۱۳، ۱:۳۳ ق.ظ

    جالبه…
    آره این مساله توی خانمها زیاد شایع هست
    و جالب اینه که توی خانمهای تحصیل کرده هم بیشتره
    البته یه رگه هایی از حقیقت هم داره…یعنی به قول شما آقایونی که افتخار می کنن که «دور و برشون دختر زیاده» قابل اتکا نیستن…..

  31. i.so ۱۳۸۷-۰۴-۱۳، ۳:۵۹ ق.ظ

    من نمی دونم چرا وقتی ای دی اس ال می گیریم حیفم میاد بخوابم مخصوصا وقتی ۱۰ تومن بیشتر بابت بدون محدودیت بودنش می دم !!!!

    چه ربطی داشت به موضوع (خوب اخه ساعت ۱۰ دقیقه به ۵ صبحهست من بیدارم!!)

    بگذریم.

    زهرا جان (خانم) خوب همه ی پسرا که یکجور نیستن ولی به شخصه نظرم اینه که پسرایی که بچه گانه حرف می زنن (منظورم احمق بودن نیست ) ادمای قابل اعتماد تری هستن

    از دو لحاظ ۱ این که چیزی تو دلشون نیست که اینطور راحت حرف می زنن !

    و۲ اینکه به یه رشد عقلی رسیدن که زندگی رو سخت نمی گیرن وریلکسن !

    امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم

    البته خودم پسرما (مرد)

  32. ایلیا ۱۳۸۷-۰۴-۱۳، ۶:۴۰ ق.ظ

    سلام
    خیلی خوشحالم پس از کلی آی تی نویسی و تقلب از روی سایتهای دیگه !! بالاخره به اخلاق سابقت برگشتی و مثل بچه ادم می نویسی !!
    در مورد مردای جذاب صد در صد حق با توئه یعنی من چندین موردش رو دیدم که حتی اگه مرد بیچاره این کاره نبوده دخترخانومای محترم دست از سرش بر نمی دارن.
    تازشم اگه ازدواج و این حرفا کردی و اگه یه روز تفاهمتون یه کم کم رنگ شد اونوقت اون مرد جذابه به خودش میگه اگه این نشد یکی دیگه منکه طوریم نیست خیلی هم طرفدار دارم .
    راستی روش زدن این ضربه ای که گفتی چه جوریاست دفاعش چی ؟ نکنه خودتم این کاره ای ؟ خواهش اگه کیس مناسبی اومد پیشنهاد ازدواج داد یه مردی بکن بهش بگو که ماهم بعله ؛ ای همچین ضربه هایی رو هم بلتیم. تا صداقتت اول زندگی معلوم بشه.!

  33. شبستان ۱۳۸۷-۰۴-۱۳، ۱۰:۲۹ ق.ظ

    * من وقتی میخواستم کامنت بزارم میشدم نفر اول دوم! ولی ای دی اس الم قطع شد! رکوع شود به: http://friendfeed.com/e/32c716df-7c92-4dfb-af54-6631e29b692c

    *من هم همچین احساسی رو نسبت به خانومهای خیلی خوشگل دارم.
    *در مورد اینکه بقیه خانوم‌ها هم لینطوری هستن من هیچ اطلاعی ندارم. ولی با توجه به مطالب خاطرات خودت بنظر میاد استثنایی باشی!
    * چه جالب. پتانسیل منم خیلی خوبه!!

  34. علی ۱۳۸۷-۰۴-۱۳، ۱۱:۴۹ ق.ظ

    سلام،

    می شه همین ایده شما رو بر عکس هم داشت، یعنی مردها از خانومهای زیبا دوری کنن؟ یا ترس از زنان جذاب داشته باشند؟

    شاید این ناشی از این باشه که فرد می خواد همیشه دست برتری داشته باشه در برابر طرف مقابلش، اما این می تونه یه نقطه ضعف باشه. مثلا آدمای باهوش شاید ترجیح بدن که با آدمای کم هوشتر از خودشون برخورد داشته باشن تا باهوش تر.

  35. بهنام ۱۳۸۷-۰۴-۱۳، ۱۲:۱۹ ب.ظ

    من که اگر از خانومی خوشم میومد معمولا زبونم رو قورت مییدادم و اگر سر راه می دیدمش در حالی که قلبم تالاپ تالاپ میکرد راهم رو کج میکردم که نبینمش. خجالتی بودن برای مرد بد چیزی هست.

    اگر زنی زیبا باشد و باهوش نباشد یا بد قلب باشد از چشمم میفتد. شاید به استثنای بعضی نمونه های خاص.

    به نظرم بیشتر زنان علاقه ای به مردان خجول ندارند چون دوست دارند مرد اعتماد به نفس داشته باشد. من در این یک زمینه ارتباط با جنس مخالف اعتماد به نفس نداشتم. در سالهای اخیر بدستش آوردم ولی رفت دوران جوانی.

  36. دوست ۱۳۸۷-۰۴-۱۳، ۱۲:۳۰ ب.ظ

    زهرای عزیزم نه فکر نمی کنم این ایده کلیت داشته باشه …

  37. فولاد خوزستان ۱۳۸۷-۰۴-۱۳، ۳:۰۹ ب.ظ

    منم از زنای جذاب میترسم ! یعنی بدجور بهم استرس دست میده هااااااا !

  38. محسن چاوشی ۱۳۸۷-۰۴-۱۳، ۳:۱۷ ب.ظ

    ” ….یه طورایی اکثر دخترای شرکت تو کف این بابا بودن چون هم ظاهرش خیلی جذاب بود هم اینکه آدم شوخ و سر زبون داری بود … ” واااااای بازم زهرا تو رفتی توی توهمات. بابا بس کن تو رو به اون چیزی که میپرستی . ایشالله برای تو هم شوهر پیدا میشه . ببین دخترک بیچاره از کف بی شوهری میشنه و با خودش میره تو توهمات و خیالات که اون پسری که همه تو کفش موندن منو میخوادش و منم اصلا نمیتونم قبولش کنم . وااااااای خدایا چیکار کنم با این همه خواستگار که تازه همهشون هم نامبر وان هستند و دخترای دیگه براشون هلاکن ولی برای من صف کشیدن تاااااااااااااااا دم در خونمون تو رشت !! …….. زهرا زهرا زهرا جان بلند شو بلند شو مادر صبح شده باید بری سر کار . چیه داشتی خواب میدیدی ؟ همه اش تو خواب با خودت حرف میزدی و با خودت یه چیزایی زمزمه میکردی و بعدش به مدت طولانی ذوق میکردی و ریسه میرفتی و بعدشم به حالت غش با لرزش شدید روی تخت دست و پا میزدی . ایشالله که خیره . برات یه صدقه گذاشتم خودتم خواستی بری بیرون ۳ تا صلوات بفرست و قول هو الله یادت نره . عصر که برگشتی با هم میریم پیش یه دعا نویس .میگن کارش عالیه درجا بخت آدمو باز میکنه . دخترم غصه نخور برای تو هم شوهر پیدا میشه . البته خودتم باید یه جورایی تلاش بکنی والا همینجوری که نمیشه . خلاصه ناز و عشوه ای مادر براشون بیا ضمنا بریم آرایشگاه یه خورده اون سیبیلاتو کوتاه کن شدی عینهو درویشها . ” خدایا یعنی میشه این دختر ما هم شوهر کنه داره خیلی به خودش فشار میاره ؟ !!! “

  39. mosafer kuchuloo ۱۳۸۷-۰۴-۱۳، ۴:۵۴ ب.ظ

  40. همایون ۱۳۸۷-۰۴-۱۳، ۶:۰۱ ب.ظ

    زهرا خانم جواب مارو نمیدی؟

  41. امیر موسوی ۱۳۸۷-۰۴-۱۳، ۹:۴۱ ب.ظ

    خیلی باحالی !!
    تو این گرفتاری و ضیغ وقت، بازم بعضی وقتها هوس میکنم پستهاتو بخونم.
    این پستت خیلی باحال بود. معلومه که از روی صدق نوشتی.
    میدونی من یه خواهر دارم مثل تو تعطیل تمامه، همیشه فکر می‌کردم که خواهرم یه استثناست، حالا فهمیدم که از این استثناها کم نیستن:)
    قضیه اون ۳ تا زن چی بود ؟ ما که چیزی نفهمیدیم.
    راستی وقت کردی یه کم از خودت تعریف کن همشهری!!! لاف در غربت و … در مس‌گرخانه.
    کدوم محقق نگون‌بختی گفته که مردای هیکلی و کت وکلفت مورد توجه زنها هست ، همشهری تراوشات ذهنی خودت رو به ریش محققین بدبخت نبند.
    موفق باشی

  42. سمانه ۱۳۸۷-۰۴-۱۳، ۱۰:۵۸ ب.ظ

    یعنی دنبال شوور زشت می گردی ؟خب بیا تو فامیل ما پره از پسر زشت بی سووات! تازه اونایی هم که زن دارن زناشون خوشگلن! همشهری هم هستیم (رشتی) لهجه هم دارنا! بشتاب که دیر شد!

  43. آزیتا ۱۳۸۷-۰۴-۱۳، ۱۱:۲۵ ب.ظ

    همیشه چهار تا پست بعدتر جواب خودتو میدی. یادته راجع به توهم زدن دخترا نوشته بودی که فکر میکنن همه پسرا عاشقشونن؟ حالا معلوم شد خودتی!! اونم نه یکی نه دو تا… فک میکنی هر پسری که همه واسش میمیرن دیوونه تو شده!!!!! اونم با این ریخت و قیافه و اخلاق و گفتار…

    انقد خودتو تبلیغ نکن بالاخره شووره هم پیدا میشه….

  44. یوسف ۱۳۸۷-۰۴-۱۳، ۱۱:۴۷ ب.ظ

    سلام
    اجازه بدید نظری ندم !
    اما اگر امکان داره منو با طراح صفحه اتون آشنا کنید
    ممنون می شم

  45. شبنم ۱۳۸۷-۰۴-۱۴، ۱۲:۰۸ ق.ظ

    راستش می دونی , من وقتی به بلاگت میام همیشه تمام وجودم پر از تحسین می شه.یکی تو که هر سه چهار روز یکبار این همه مطلب می نویسی و دیگر افرادی که هر س چهار روز یک بار این همه می خونند.راستش من ترجیح می دم کتاب بخونم!
    جدا از شوخی فکر کنم ظاهر تو ثانیه خلاصه بشه . قیافه برای من مهم نیست.فقط مهم اینه که ۵ دقیقه بشه بدون بالا آوردن بهش نگاه کرد!

  46. رضا واقع بین ۱۳۸۷-۰۴-۱۴، ۱۰:۵۸ ق.ظ

    جالب بود. مشکل منم همینه همیشه همه دخترهای خوشگل دنبال من هستند و من همیشه به اونا کم محلی می کنم. صد بار این نیکول(کیدمن) و آنجل(جولی) پیغام و پیامک و..می فرستادند که بابا یه نگاه به ما بکن منم هر دفعه یه جوری دکشون می کردم. بعد از ازدواج هم این نیکول دست از سر ما بر نمی داشت. آنجل هم همین طور. منم دیگه می گفتم شماها دیگه ازدواج کردین بابا بده خیلی بده. همیشه به آنجل می گفتم بابا مگه براد پیت چشه؟ خوش تیپ نیست که هست. پولدار نیست که هست . یه ١۴، ١۵ سال ازت بزرگتر نیست که هست.جای بابات نیست که هست. ولی همیشه آنجل می گفت مرد ایرونی یه چیز دیگس. منم تا حالا زیر بار نرفتم، ولی معلوم نیست تا کی بتونم دوام بیارم. شاید همین فردا رفتم با دختر همسایه که خیلی زشته ولی دل پاکی داره ازدواج کردم، چون می دونم اگه نگیرمش هیچ احمق دیگه ای این کارو نمی کنه. نمی دونم بعضی ها میگن من حسودم بعضی می گن روانی ام ولی هیچ کدوم رو قبول ندارم. ولی کلاً از هر چی دختر خوشگل، تحصیل کرده، با ایمان، خانواده دار و….(جای نقطه چین هر خصوصیتی که به نظرتون خوبه) بدم میاد. از همشون متنفرم. میخوام سر به تنشون نباشه. همینم که هستم.

  47. مهرداد ۱۳۸۷-۰۴-۱۴، ۱۲:۵۳ ب.ظ

    ترس ندارد اگر اعتماد به نفس داشته باشی.

  48. علیرضا ۱۳۸۷-۰۴-۱۴، ۱:۴۴ ب.ظ

    من اینقدر ترسناک بودم واسه خانوما و خودم نمیدونستم؟! :دی

  49. مجتبی ۱۳۸۷-۰۴-۱۴، ۲:۱۵ ب.ظ

    اصالت به ذات رو هستم

  50. الهام ۱۳۸۷-۰۴-۱۴، ۲:۴۲ ب.ظ

    به نظر منم مردای جذاب ،حداقلش به درد زندگی نمی خورنD: شنیدی می گن مر خوشگل مال مردمه؟؟؟؟؟؟؟(البته بر عکسش رو بیشتر شنیده بودیم) :))

    راستی زهرا جان من بعد از مدت ها برگشتم و دوباره آپ کردم.خوشحال می شم بهم سری بزنی…

  51. علی ۱۳۸۷-۰۴-۱۴، ۵:۲۶ ب.ظ

    جالب بود.ممنون

  52. چه گوارا ۱۳۸۷-۰۴-۱۴، ۵:۵۴ ب.ظ

    من هم یه عمر مثل الان تو بودم تا اینکه دلم پیش یه خوشگل گیر کرد و بهش نرسیدم از همه اونجوری بودن هام پشیمون شدم الان می خوام ازاون اخلاق های قبلی ام فرار کنم ولی اونا منو رها نمی کنند.مثل پرنده تو قفس فقط بال بال می زنم.دیگه از بدبختها و بدبختی هاشان خسته شده ام .از بس به گشنه ها و بد بخت ها فکر کردم مثل اونا شدم .دیگه بسه .می خوام یه نفس زندگی کنم…

  53. yasaman ۱۳۸۷-۰۴-۱۴، ۷:۵۴ ب.ظ

    خوب شاید اون خانومه خیلی بدبخت بوده عین فانتین تو بینوایان اومده بود از ساعتش شروع به فروختن کنه تا دندوناش!!!

  54. ساتین ۱۳۸۷-۰۴-۱۵، ۸:۱۶ ق.ظ

    با نظر مهرداد موافقم
    مشکل کمبود اعتماد به نفسه

  55. Fran Healey ۱۳۸۷-۰۴-۱۵، ۸:۵۵ ق.ظ

    in aghaye masalan “mohsen chavoshi” fekr kardan hame mesle khodeshun doonbale shohar hastan? negaran nabashin agha, baraye shoma ham peida mishe, mohsen jan, mohsen jan, bidar sho maadar, sobh shode bayad beri sare kar (albatte age kari ham dashte bashin!!). ishun enghadr khub tosif kardan ke adam imaan peida mikone ke baraye khodeshun chandin bar etefagh oftade

  56. جواد ۱۳۸۷-۰۴-۱۵، ۲:۲۸ ب.ظ

    …..شعر محض گفتی.خودتی.ما را فیلم نکن.رضا واقع بین خیلی خوب گفته.

  57. امید(هنر هفتم) ۱۳۸۷-۰۴-۱۸، ۱۱:۳۳ ق.ظ

    متن جالبی بود….
    مشخصه که هر کس دیدگاه خودشو به زندگی داره….
    اگر مادی گرایی بذاره…شاید خیلی از این دست مشکلات رو نداشته باشیم…

  58. میم بنام ۱۳۸۷-۰۴-۲۰، ۱:۵۸ ق.ظ

    گفتی اگه طرف آدمی با ظاهر شیک و خوبی باشه ولی به لحاظ فکری و اعتقادی عمیق نباشه اصلا جذبش نمیشی….حرف درستی هم هست.
    متاسفانه جامعه بدی داریم ! من گاهی تیپ های خاص و متفاوتی می زنم البته نه از نوع فشن و مد روز ولی خب چیزی رو که دوست داشته باشم می پوشم !
    مواقعی که خوش تیپ هستم و توی خیابون و اجتماع میرم متوجه خیلی نگاه ها میشم !
    که به جای اینکه مثلا احساس خوش تیپی و این چیزا به من دست بده حالم رو بد تر می کنه. چون این نگاه ها رو مقایسه می کنم با زمانی که مثلا یه تی شرت و جین معمولی می پوشم و میرم خیابون…
    وقتی خوش تیپم انگار توی جامعه اومدم توی یه مرحله ای که افراد پایین تر ازش خبر ندارند…
    توی داروخانه دختری که همیشه بی حوصله هست منتظره ببینه من چی می خوام و تحویلم میگره !
    یه دفعه می بینی فلانی باهات چشم تو چشم شده و مثلا آمار میده…
    و موقعیت های مختلف !
    خوشبختانه یا متاسفانه تو اینجور مواقع بلد نیستم کاری و مثل ببو ها رد میشم و میرم.
    اما حس خوشایندی نیست…چون هر احمقی می تونه جای من باشه و این همه آدم فقط بخاطر ظاهرش بهش توجه کنند…
    .
    .
    .

  59. سعید ۱۳۸۷-۰۴-۲۵، ۶:۵۶ ب.ظ

    سلام زهرا ناراحت نمیشی که خانومشو ننوشتم چون میخوام باهات راحت تر حرف بزنم اخه من یه زید داشتم که میگفت تو بایدخودت خوشتیپ کنی باید ابروهاتو برداری موهاتو رنگ کنی وگرنه باهات قهر میکنم من به اون گفتم من اهل این کارا نیستم اونم قهرکردبه نظر تو کارم درست

  60. دانیال ۱۳۸۷-۰۴-۲۶، ۱۰:۵۴ ق.ظ

    در یک جمله میخوام بگم تا جوونی باید به خودت برسی بری دنبال عشق وحال عشق است لوتی ها رو البته این جمله واسه اقایون صدق میکنه good by

  61. سهراب ۱۳۸۷-۰۴-۲۶، ۱:۲۰ ب.ظ

    به نظرمن چه جذاب باشی چه نباشی با هردختری که رفیق بشی فقط دنبال پولت نه دنبال عشق چون دختر ذاتا موجود بی معرفتی تو این زمونه عشق سری چنده?من به خاطر همین با هیچ دختری دوست نمیشم ای لعنت به هرچی دختر نامرده چه خوب میگه رضاصادقی گندیدی بریدمت از ذهنم .w

  62. سهراب ۱۳۸۷-۰۴-۲۶، ۱:۲۱ ب.ظ

    به نظرمن چه جذاب باشی چه نباشی با هردختری که رفیق بشی فقط دنبال پولت نه دنبال عشق چون دختر ذاتا موجود بی معرفتی تو این زمونه عشق سری چنده?من به خاطر همین با هیچ دختری دوست نمیشم ای لعنت به هرچی دختر نامرده چه خوب میگه رضاصادقی گندیدی بریدمت از ذهنم .w

  63. رضا ۱۳۸۷-۰۴-۲۶، ۱:۳۴ ب.ظ

    سلام موضوع وبلاگ اگه دوست داری عوض اخه خیلی تکراری با تشکر

  64. متین ۱۳۸۷-۰۵-۳، ۱۰:۳۳ ب.ظ

    man hanooz kamel nakhondam chi shode hatvaght khondam nazaramo migam

  65. Sarab ۱۳۸۷-۰۵-۱۳، ۱۲:۵۵ ب.ظ

    من هم با نظر زهرا جون موافقم،پسرای تیتیش مامانی به درد زندگی نمی خورن

  66. ستاره ۱۳۸۷-۰۵-۱۳، ۱:۰۸ ب.ظ

    آقا یه کلام ختمه کلام پسر جماعت نامرددددده…
    به جنس مرد نباید اعتماد کرد،من تجربه کردم که اینو میگم خواهر

نظر شما