راههای سالم برای افزایش بازدیدکنندگان وبلاگ

* چقدر از ترور بی نظیر بوتو متاسف شدم. این زن یکی از زنان مورد علاقه من بود. واقعا حیف شد. وقتی برادرم گفت اصلا باورم نمیشد. یادمه توی راه رادیوی تاکسی گفت جان سالم به در برده ولی وقتی رسیدم خونه برادرم گفت نه همین الان گفتن ترور شده. خیلی حیف شد.
مرتبط: بی‌نظیر بوتو، دختر شرق – دانلود اتوبیوگرافی و خاطرات بوتو

* اولش عیدتون مبارک. هر چند با تاخیر. چون من مسافرت بودم و به اینترنت دسترسی نداشتم. راستی اگه خدا بخواد و مشکلی پیش نیاد طی چند ماه آینده ما داریم عروس دار مشیم. برادر بزرگه ام قصد ازدواج داره. اگه اینکار صورت بگیره اولین فرد خانواده ما داره ازدواج میکنه. فعلن خونواده دختره مخالفتی ندارن ولی داداشم گفته باید بیشتر فکر کنه! طفلی یه خورده میترسه. البته سنشم کم نیستها. برادر بزرگم متولد آخرای ۵۶ هستش. ولی تا به حال قصد ازدواج نداشت.
کمی احساس عجیبی دارم. تا به حال این موضوع توی خونه ما پیش نیومده و من همش دارم داداشم رو با کت و شلوار و کراوات دومادی تصور میکنم و هنوزم باورم نمیشه این پسری که تا همین چند روز پیش با هم کشتی میگرفتیم و موهای همدیگه رو می کشیدیم یهو مثلن بشه یه مرد زن دار. خنده ام میگیره:-)

* حقیقتش من اصلا هیچ ادعایی در زمینه وبلاگ نویسی ندارم. پر واضحه که اگه بخوایم وبلاگها رو تقسیم بندی محتوایی کنیم وبلاگ من بدون شک توی طبقه سطحی و بی محتوا و این چیزا قرار می گیره. اما به عنوان کسی که ۵-۶ ساله که وبلاگ می نویسم و میخونم دلم میخواد چند تا توصیه به چند دسته وبلاگ نویسی بکنم که مدام وبلاگاشون رو میخونم:
الف) وبلاگهای آی تی نویس:
حقیقتش الان منظورم شخص خاصی نیست ولی وقتی وارد وبلاگهای آی تی می شیم اوضاع طوریه که انگار نویسندگانش میخوان به همدیگه پز بدن و یا اطلاعاتشون رو به رخ همدیگه بکشن تا اطلاع رسانی. چون اکثر مطالب اونها کاملا شبیه هم و در حوزه های یکسانی هست که کاربرد عمومی ندارن! فقط هربار ترجمه های جدیدتری رو از وبلاگهای تاپ بر میدارن و میذارن. نه اینکه چیز بدی باشه ها ولی یه طوری انگار از سایر وبلاگ نویسا جدا شدن و دارن یکه می تازن!! اکثر مطالبشون هم به درد عموم نمیخوره و فقط به درد خودشون میخوره!
ب) وبلاگهای در آستانه ازدواج:
منظورم وبلاگهایی هست که معمولا یک پسر و دختر و یا ترکیبی از ایندو می نویسن که قصد ازدواج دارن و خیلی همدیگه رو دوست دارن. حالا من دست خودم نیست ولی علاقه زیادی به اینجور وبلاگا دارم! فقط یک چیزی در مورد این وبلاگا منو ناراحت می کنه! باور کنید موردهای بسیار زیادی دیدم که توی وبلاگ فقط از عشقشون مینویسن و قربون صدقه همدیگه میرن و بعدش یهویی یه روز میری توی وبلاگ میبینی نوشتن بهم خورد و خداحافس! وای نمیدونین چقدر متاثر میشم از اینکه چرا از اول از مشکلاتشون ننوشتن که شاید کسی مشاوره ای کمکی درددلی چیزی بکنه و یا راه حلی بهشون بده! از اول گود دی هست و همه چیز خوبه و بعدش ناگهانی همه چیز بهم میریزه. شمایی که برات مسئله ای نیست که هنوز رابطه ای جدی نشده در موردش مینویسی و علنیش می کنی خوب اقلا صادقانه همه چیز رو بنویس و یکهویی همه چیزو ترک نکن که خواننده هم دستش توی حنا نمونه!
ج) وبلاگ خانومهای متاهل:
حالا اعم از اینکه مادر باشن یا نباشن. فکر میکنم همه ماهایی که یه دوران رو تجربه نکردیم خیلی دلمون میخواد راجع بهش بدونیم و بخونیم. متاسفانه اکثر این وبلاگا تبدیل میشن به جایی که خانومه فقط قربون صدقه شوهرش میره و بس! ای کاش اونایی که تازه ازدواج کردن و یا مادر شدن کمی از مشکلاتشون جر و بحثاشون و نتیجه گیریهاشون بنویسن که اونی که میخونه اقلا یه دیدی نسبت به آبنده پیدا کنه. چه خوبه که راه حلهاشون رو هم بگن. نه اینکه فقط بگن امروز واسه شوشو آش درست کردم خورد سیر شد الهی قربونش برم!!

* به اونهایی که میخوان تازه وبلاگ نویسی رو شروع کنن چند تا توصیه دارم که به نظر خودم راههای سالمی برای افزایش بازدیدکنندگان وبلاگشون هست:
۱- هویت غیر واقعی: به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی با هویت و اسم واقعی خودشون ننویسن! این جدی ترین توصیه ای هست که میتونم بکنم. حالا وقتی مثل من سر نوشتن هر موضوعی هی قیافه افراد رو تصور کنین که نکنه فکر بد کنن و از این حرفا اون موقع میفهمین این توصیه چقدر مهمه! توی وبلاگ از به کار بردن هر نشانه ای که دال بر معرفی اجمالی شما داره پرهیز کنید! حتی اسم کوچکتون و ایمیل واقعی تون رو قرار ندید. حتی الامکان آدرس وبلاگتون رو به دوستانتون ندید یا ضمیمه ایمیلتون نکنید. البته این مورد بیشتر به لحاظ امنیتی بود تا افزایش بازدیدکنندگان!
۲- آپدیت منظم: اگه میخواین بازدیدکنندگان وبلاگتون زیاد بشه یکی از ساده ترین راهها آپدیت منظم هستش و راه بعدی صادقانه نوشتن هست. از نوشتن مطالبی که دید خودخواهانه دارن پرهیز کنید. خیلی با خودتون کلنجار نرید و درگیری نداشته باشید با خودتون. اینطوری حتی اگه از مشکلاتتون بنویسید دیگران به شما راه حل خواهند داد.
۳- عدم استفاده کامنتهای اسپم: اگه برای دیگران کامنت میذارین حتما اول مطلب رو بخونید و بعد راجع به همون مطلب نظر بدید. از به کار بردن کامنتهای مشابه برای n وبلاگ اکیدا خودداری کنید! اینطوری بیشتر از چشم می افتید. ولی یه کامنت محترمانه مرتبط باعث میشه اون وبلاگنویس یا چند تا خواننده دیگری که نظرخواهی رو می بینن از نظر درست و حسابی شما خوششون بیاد و حتما وبلاگ شما رو بخونن.
۴- عدم استفاده عبارات اسپم: از به کار بردن عباراتی مثل وبلاگ خوبی داری، به وبلاگ من سر بزن، با تبادل لینک موافقی و این حرفا اکیدا خودداری کنید!
۵- باکلاس بودن: از تحت فشار قرار دادن دیگران برای لینک دادن به خودتون اکیدا خودداری کنید. این کار فقط به وبلاگتون لطمه میزنه! احتمال اینکه اون فرد به شما لینک بده خیلی کمه! اگه هم لینک بده ممکنه فایده نداشته باشه. چون امکان اینکه در پستهای وبلاگش به شما لینک بده خیلی کمه! بعید میدونم لینکهای کناری بیشتر از پستهای وبلاگ خواننده داشته باشند.
۶- موتورهای جستجو: وبلاگتون رو در موتورهای جستجو با کلمات کلیدی دلخواه تون ثبت کنید. فایده این کار اینه که ممکنه شخصی با سرچ کلمه ای به وبلاگتون بیاد و خواننده دائمیش بشه.
۷- شرکت در بحثهای داغ: تا جایی که در تخصصتون هست توی بحثهای مفید و داغ وبلاگها شرکت کنید. به نظرم اینطوری باعث میشه افرادی که دیدگاه مشترکی با شما دارن، با شما هم عقیده بشن و مشتری دائم وبلاگتون بشن.
۸- اضافه کردن به بالاترین: مطالب مهم وبلاگتون رو به خصوص اونها بحثهایی رو که فکر می کنین جای بحث دارن به بالاترین اضافه کنید و در بحثهای اونجام تا جایی که وقت دارین شرکت کنید (مثلا آخر هفته ها که بیکارین اضافه کنید)
۹- لینک متقابل: اگر درخواست لینک دارید لااقل به دیگران لینک دهید! منظورم لزوما همون وبلاگ نیست! ولی اقلا لیستی از وبلاگهایی که میخونید داشته باشید! به شخصه، به ندرت از وبلاگهایی خوشم میاد که به هیشکی لینک ندادن!

۶۷ نظر

  1. سه وصله ناجور ۱۳۸۶-۱۰-۹، ۲:۰۳ ب.ظ

    جالبه منم تو یکی از گروههایی که در نظر گرفتین قرار میگیرم … به بعضی از توصیه هاتون هم عملا رسیدم …اما واقعا از بعضی دوستی های مجازیم لذت میبرم …. کلا دنیای جالبیه وبلاگ نویسی.

    جواب به این نظر

  2. aaa ۱۳۸۶-۱۰-۹، ۲:۰۶ ب.ظ

    انشاالله عروسی قسمت خودتون

    جواب به این نظر

  3. زهرا ۱۳۸۶-۱۰-۹، ۲:۱۶ ب.ظ

    به سه وصله ناجور:
    به نظرم دنیای مجازی همون بهتر که مجازی بمونه
    همین مجازی بودنش کمک می کنه که اگه هویت واقعی مون فاش نشه راحت درباره مشکلاتمون بنویسیم و از دیگرانی که تجارب مشترک دارن کمک بگیریم

    جواب به این نظر

  4. علی رضا ۱۳۸۶-۱۰-۹، ۳:۲۴ ب.ظ

    مطلب کشکی بود اما از هیچی بهتر بود :)
    تیکه ای که به وبلاگهای آی تی نویس انداختین خیلی خیلی جای تشکر داره
    موفق باشید.

    جواب به این نظر

  5. خانم کپی ۱۳۸۶-۱۰-۹، ۳:۳۲ ب.ظ

    اول همه تبریک : بابت عید و عروسی داداشیتون… انشالله عروسی خودت

    دوم : وبلاگ من جزو کدوم دسته از وبلاگهایی هست که شما خوشتون می آد ؟! :دی

    سوم : من شما رو یه ساله لینک کردم ، هر چی می گم الان زهرا لینکم می کنه ، الان لینکم می کنه ، می بینم نه ! اصلا تحویل هم نمی گیره ! :( حالا بگو باکلاس باشین !!!

    چهارم : بی نظیر بوتو رو نمی شناسم ، شرمنده …ولی الان می خونمش ببینم کی بوده !

    پنجم : اجازه آشنایی بیشتر می خوام ، اگه آی دی مسنجر دارین ممنون می شم بدونم.

    ششم : من وبلاگتو جدیدا همیشه می خونم، شما چی ؟

    جواب به این نظر

  6. زهرا ۱۳۸۶-۱۰-۹، ۳:۳۹ ب.ظ

    منظورتون از کشکی چیه ؟:) اگه منظورتون اینه که علمی و درست و حسابی نبوده حق با شماست ولی کشکی هم نیستا :دی

    خانوم کپی جان: حالا کو تا عروسی؟ تازه رفتن خواستگاری بابا:-) منتها من بی جنبه ام همه رو لو میدم

    آی دی مسنجر من اینه:
    zahra_h_b

    جواب به این نظر

  7. شکیبا ۱۳۸۶-۱۰-۹، ۴:۳۲ ب.ظ

    زهرا جان سلام
    مبارکه خانومی.
    عید شما هم مبارک.
    مطالب آموزنده ای بود. برای ما تازه کارها . چشم حتماً رعایت می کنم.
    اون مطلب عشق اول خیلی جالب بود. منم تو همون
    پستت یه چیزایی در موردش نوشتم.

    جواب به این نظر

  8. محمد ۱۳۸۶-۱۰-۹، ۵:۲۸ ب.ظ

    عید غدیر بر شما مبارک

    جواب به این نظر

  9. سپیده ۱۳۸۶-۱۰-۹، ۷:۱۰ ب.ظ

    اگر نیایی پیشم نصف عمرت بر باد چون من صد سال یک بار این جوری آپ میکنم …….

    جواب به این نظر

  10. مریم ۱۳۸۶-۱۰-۹، ۸:۵۰ ب.ظ

    سلام.اول از همه تبریک می گم.هم عیدو هم خواهر شوهر شدنتو .حس خوبیه یه جور احساس قدرت داشتن(شوخی بودا )….به نظر من یکمی در مورد وب لاگای ای تی بی انصافی کردی.البته خوب شاید برای تو مطالبشون عادی باشه ولی خدا وکیلیش من خیلی ازشون چیز میز یاد گرفتم.حالا اگه به قصد پز دادن هم باشه….ببین یه چیزی هم در مورد خانوم های متاهل بگم.البته باهات خیلی خیلی موافقم ولی خودت دیگه تصور کن یکی که بقیه میشناسنش بیاد از یه موضوع بحث خودش و همسرش بنویسه،دیگه یهو همه فکر می کنن طرف می خواد طلاق بگیره.باور کن من تا حالا چند بار این موارد رو دیدم.

    جواب به این نظر

  11. گیلاث جون! ۱۳۸۶-۱۰-۹، ۱۰:۴۷ ب.ظ

    ۱)سلام!
    ۲)عروسی داداشت رو تبریک می گم!(پیشاپیش)
    ۳)در مورد مطالب وبلاگهای آی تی باید بگم که من یه زمانی یه پست آماده کرده بودم به اسم :((آی تی نویسی بسه دیگه!))که البته بسه دیگه رو برای خودم نوشته بودم!!چون از اول می خواستم در مورد کامپیوتر و آی تی اینا!!بنویسم ولی منصرف شدم.
    زهرا جان من وقتی گوگل ریدرم رو باز می کنم ،یه عالمه مطلب تکراری آی تی می بینم و بعضی وقتا خسته می شم انقدر یه چیزی رو چندبار می بینم!!
    باور کن منم می تونستم (می تونم)توی وبلاگم مطالبی بنویسم که یهو بازدیدکننده ها زیاد شن ولی خودم به خودم گفتم آی تی نویسی بسه دیگه!!:))و خلاصه ترجیح دادم وبلاگم مثل الان خاک بخوره!ولی مطلب از کسی برندارم!خلاصه منظورم اینه که با حرفت کاملا موافقم!
    ۴)خداحافس!!

    جواب به این نظر

  12. ماکان ۱۳۸۶-۱۰-۹، ۱۱:۴۰ ب.ظ

    حالا من که خداییش هیچ وقت نگفتم بهم بلینک! پس چرا لینکیدی همین جور بی مصرف گذاشتی اون گوشه؟؟؟

    جواب به این نظر

  13. کورش ۱۳۸۶-۱۰-۱۰، ۱۲:۱۰ ق.ظ

    نویسنده محترم:
    بعد از خواندن مطلب شما یک سوال برای من بوجود آمده است و آن هم این است که چطور می شود که هم صادق بود و هم هویت خود را مخفی نگه داشت. به نظر من آنچه در مورد وبلاگ نویسی در حال حاضر مهم قلمداد می شود و یک بلاگ را معتبر می سازد٬ امکان بهره مند بودن از دیدگاه ٬نظر و …نویسنده بلاگ می باشد.ضمنا انچه توسط بلاگر های حرفه ای شدیدا توصیه می شود معرفی دارنده بلاگ ( چه بصورت حرفه ای و یا خلاصه و …) می باشد؛ در غیر اینصورت هر کس قادر خواهد بود هر مطلبی را به هر عنوان که دلش خواست منتشر کند ٬ همچون شب نامه ها.در دنیا کنونی سخن و سخنور هر دو مهم هستند.به نظر من مهم این است که چه کسی چه می گوید و یا چه کسی چگونه می اندیشد.
    با احترام

    جواب به این نظر

  14. محسن ۱۳۸۶-۱۰-۱۰، ۳:۵۲ ق.ظ

    در مورد اول با شما موافق نیستم چون خیلی از افراد به دلیل آشنایی با نظرات شخصی یک فرد معین به وبلاگ وی سر می زنند نه صرفا یک موضوع را سرچ کنند یا از نوع نگارش وی خوششان بیاید . البته عکس این مسئله هم وجود دارد مثلا خود من وبلاگ شما را هر چند وقت یکبار به این دلیل می خوانم که از نگاه یک دختر عادی(ملموس و نه احساساتی و نه با اداهای روشنفکری) به مسائل روز می نگرید.متشکرم از توصیه هاتان

    جواب به این نظر

  15. Farinaz ۱۳۸۶-۱۰-۱۰، ۴:۲۱ ق.ظ

    Ms. Bhutto was the daughter of a weatlthy land owner who kept thousands of poor people virtual slaves on his land holdings. Her father was a despot. When she was brought into power, she and her husband went about pillaging the country and filling their overseas accounts with the wealth of Pakistan, but Ms. Bhutto was no hero, nor was she a help to her nation. What of the many who died along with her? No one seems to cry for them. What of the many children who died due to inadequate nutrition and medical care on account of the funds taken from the Pakistani treasury by Benazir and her associate. No one is mentioning the rampant corruption during both her administration and during her father’s time. When will the West allow a person of integrity rule this troubled land? While no one should be attacked in this way, Ms Bhutto was not a picture of democracy give her removal of power for corruption. She also fought against house arrest and marshall law that would have protected her. This was a bad situation that grew worse by her insistence to make appearances at rallies. Peace and order needed to be restored before campaigning, there was little common sense used here – and whether she was a good leader, poor leader, she walked into a waiting trap. And now the people of Pakistan pay, that is the unfortunate part. But I deeply appreciate her braveness as a woman and I feel for her children. I am sorry for Benazir Bhutto, she was too young to die.

    جواب به این نظر

  16. snjonline ۱۳۸۶-۱۰-۱۰، ۴:۲۷ ق.ظ

    من که هر چی لینک دم دستم باشه میخونم و اغلب لینکهای خوبی که قبلا پیدا کردم رو فراموش میکنم هر چند یه جا دم دست ثبتشون کردم ولی نمیدونم چرا اینقدر وقت کم میارم برای سر زدن به همه سایتهای مورد علاقه ام. العان حدود چند هزارتایی سایت آماده سر زدن دارم تو لیست اتظار… تا انشاالله توفیقی حاصل شود و منت سر این سایتها گذاشته و واردشان شوم.

    از لینک و لینکیدن هم خسته شدم همش بیخوده ولی کار مفیدیه!!

    جواب به این نظر

  17. Farinaz ۱۳۸۶-۱۰-۱۰، ۴:۳۴ ق.ظ

    Thanks for your great advice for new bloggers!

    جواب به این نظر

  18. رها ۱۳۸۶-۱۰-۱۰، ۸:۴۵ ق.ظ

    سلام زهرا جان ، من تقریبا تمام مواردی رو که شما عنوان کردید تا کنون رعایت میکردم و باید بگم نسبت به تازه کاربودنم تونستم خودم رو چند جا لینک کنم ! شما هم اگه به من لینک بدی خوشحالم کردی ! البته به عنوان یک شهروند وبلاگستانی حق داری اول وبلاگم رو بخونی و اگه به نظرت مسخره نبود اینکارو بکنی ! به هر حال من شما رو برخلاف پیش فرضی که درباره وب های تازه کار داشتی لینکیدم ! خوشحال میشم این دوستی دوطرفه باشه !!!

    جواب به این نظر

  19. ali ۱۳۸۶-۱۰-۱۰، ۱۲:۱۲ ب.ظ

    ابتدای خیابان صفاری رشت چندین دهه است یک خانه قدیمی واقع شده که باعث ایجاد یک پیچ ناجور شده است که در رفت وآمد ماشینها و اتوبوسهای شرکت واحد و افراد پیاده و دانش آموزان ایجاد مشکل کرده است و جلوی دید راننده ها را از دو طرف میگیرد .شما گزارشی تهیه کنید و با ارائه به شهرداری و صداوسیما و با اعمال عقب نشینی توسط شهرداری از تصادفات و تلفات انسانی جلوگیری شود.

    جواب به این نظر

  20. kick boxor ۱۳۸۶-۱۰-۱۰، ۲:۱۸ ب.ظ

    خدا رو شکر که برادرت تونست زن بگیره ولی گمون نکنم هیچ احمقی حاضر بشه شوهر تو بشه

    جواب به این نظر

  21. Reza ۱۳۸۶-۱۰-۱۰، ۸:۲۰ ب.ظ

    مخافم!
    با اینکه می گید نباید هویت خودتون رو معرفی کنید چون به قول کوروش عزیز در این صورت دیگه واقعآ و رسمآ کپی رایت به طور کامل نغز می شد.
    در ضمن در این مورد که شما آی تی نویس ها رو diss کردید هم با شما موافق نیستم جون به نظر من محیط وبلاگ نویسی ایران هم شبیه موسیقی پاپ داخلی شده و تو این هرج و مرج و وبلاگ های زرد و درپیت بودن وبلاگ نویس های آی تی که واقعآ سطح وبلاگ نویسی خوبی دارتد یه نعمت محسوب می ش.چون هم بلدند که خوب کپی رایت رعایت کنند و هم اینکه با آی تی نویسی شون سطح فکری وبلاگ نویسان رو بالا می برند.

    در ضمن به نظر من در مورد طبقه بندی وبلاگ ها شما یه گروه رو ننوشتید و از جا انداختید و اون هم گرو هبودند که برای عشق نداشته شان! دارند وبلاگ می نویسند(تازه جالب اینکه من یک وبلاگ رو دیدم که به اون صاحب وبلاگ نام وبلاگ رو به نام دوست دخترش کرده بود که اونقدر دوستش داشت و بعدآ در پستی نوشته بود که من دوباره عاشق شدم! عاشق یه دختر شدم که تازه توی چت باهاش آشنا شدم!)
    گفتیم که یه نایی داده باشیم وبلاگ خوبی دازی و کاملآ زیر ذره بن تشریف دارید !
    آخه تو ریدرمی!

    جواب به این نظر

  22. محمد تهرانی ۱۳۸۶-۱۰-۱۰، ۱۰:۲۱ ب.ظ

    از مطلبتون خوشم اومد
    داخل پستم لینک کردم این متن رو البته با اجازه
    دوست دارم بدونم چقدر پیشرفت کردم توی ۱ ماه
    بازم ممنون از راهنمایی های یوزفولت.

    جواب به این نظر

  23. فرشاد (ترناس) ۱۳۸۶-۱۰-۱۱، ۸:۳۵ ق.ظ

    من که مات ومبهوت موندم هویت خودم رو تو نت به همه بگم یا نه؟. یه سری میگن نگو یه سری میگن بگو… نمیدونم شاید ترس از مساله ای هست که این طوریه… ولی خب آدما باید خودشون رو واسه ریسک کردن آزمایش کنن…

    جواب به این نظر

  24. صبحونه ۱۳۸۶-۱۰-۱۱، ۲:۲۶ ب.ظ

    تبتر رو که خوندم فکر کردم که چیز خیلی خیلی خیلی خیلی جالبی باشه اما حالا یه خورده از جالبیش کم شد!

    جواب به این نظر

  25. بابک ۱۳۸۶-۱۰-۱۲، ۱۲:۲۹ ق.ظ

    اوومم…. جالب بود. از قسمت IT نویس هاش بیشتر خوشم اومد D:

    جواب به این نظر

  26. سجاد ۱۳۸۶-۱۰-۱۲، ۱۰:۳۱ ق.ظ

    جالب بود خداوند روزی به من هم بازدید کنندگانی فراوان خواهد داد ایمان دارم و آن روز را نزدیکتر و نزدکتر می بینم

    جواب به این نظر

  27. زهرا » خود سانسوری + زنگ زدن عاقد بیاد ۱۳۸۶-۱۰-۱۲، ۳:۲۵ ب.ظ

    [...] * عجب مرضی‌‌ه این خود سانسوری! نیم‌فاصله رو دقت کردید؟ با ادیتور لامپ shift+space میشه نیم‌فاصله! توی مستندات و گزارشات اینجا ما مجبوریم از نیم فاصله استفاده کنیم ولی از اونجایی که معمولا من یه ربعه وبلاگ می نویسم سخته رعایت کردنش توی وبلاگ! داشتم می گفتم خود سانسوری چیز بدیه! یعنی حرفهای زیادی داشته باشی ولی نتونی توی وبلاگ بنویسی! حالا من هی بگم نوشتن با هویت جعلی بهتره، هی شما بزنین زیرش! بارها و بارها دیدم کسانی که بدون اشاره به اسم واقعیشون مینویسن وبلاگهای خیلی موفقتری بودن! یه نگاه به وبلاگستان بکنین متوجه منظور من میشین. اگه هم با هویت واقعی تون مینویسین بهتره تخصصی بنویسید. مثلا راجع به IT یا پزشکی و نظایر اون. اینجوری روزمره نویسی مخصوصا اگه خانم باشین غیر از خودسانسوری هیچیز دیگه براتون نداره. مگه اینکه از دم براتون مهم نباشه کسی راجع به شما چیزی بدونه و این مسئله براتون حل شده باشه! توی اینجور مواقع همون طوری که قبلا گفتم بهتره آدم غر نزنه و فقط مطالب جالب وبلاگهای دیگه رو بیاره که بقیه هم بخونن:-) [...]

  28. کورش ۱۳۸۶-۱۰-۱۲، ۵:۳۰ ب.ظ

    در زمینه میزان اعتبار یک سایت (Web Credibility) مراجع مختلفی وجود دارد که شاید یکی از بهترین نمونه های آن دانشگاه استانفورد (http://credibility.stanford.edu/research.html)می باشد. خصوصا مرور این صفحه را (http://credibility.stanford.edu/guidelines/index.html) پیشنهاد می کنم.
    با احترام.
    کورش. مریلند . آمریکا

    جواب به این نظر

  29. علیرضا حسینی ۱۳۸۶-۱۰-۱۵، ۳:۴۹ ق.ظ

    فقط دو سال هست که می‌دونم وبلاگ چیه
    * آپدیت منظم رو رد می‌کنم. Google reader خبر میده، Google search engine هم بازدیدکننده‌های بی‌خبر رو میاره. بالاترین رو هم رد می‌کنم.
    * به نظر من میان خوب نوشتن و بازدیدکننده‌ی زیاد داشتن؛ فرق زیادی هست. اما اگر منظور شما راه‌های افزایش بازدید کننده‌ی وبلاگ هست،‌ به نظر من در صدر همه‌ی عناوینی که مطرح کردید، باید می‌نوشتید که زیاد بنویسید. وبلاگ‌هایی رو میشناسم که مطلب آنچنانی (HOT) هم نمی‌نویسن اما بخاطر وجود کلمات زیاد توی وبلاگ‌شون، بازدیدکننده از طرف موتورهای جستجو براشون میاد

    جواب به این نظر

  30. کریم ۱۳۸۶-۱۰-۲۶، ۱:۰۰ ب.ظ

    سلام
    خوبی موفق باشی بای
    به ما هم سر بزن

    جواب به این نظر

  31. شیطونک خورموج ۱۳۸۶-۱۱-۱۴، ۸:۱۴ ق.ظ

    سلام چطوری خوبی
    من شیطونک از شهر خورموج
    وبلاگ خوبی داری
    من منتظر نظر تو هستم
    http://sheitoonakkhormooj.blogfa.com/

    جواب به این نظر

  32. شیطونک خورموج ۱۳۸۶-۱۱-۱۴، ۸:۱۹ ق.ظ

    یکدیگر را لینک می کنیم
    منم اماده تبلیغ هستم نام من برای لینک برنامه و تم اس ام اس و جک
    اسم تو در وبلاگ من راههای سالم برای افزایش بازدیدکنندگان وبلاگ

    جواب به این نظر

  33. حمید ۱۳۸۶-۱۱-۱۴، ۳:۳۶ ب.ظ

    تقسیم بندی پر از اشتباهی انجام دادید.

    جواب به این نظر

  34. ستاره شب ۱۳۸۶-۱۱-۲۳، ۷:۱۴ ق.ظ

    چه طوری وبلاگم را به موتور های جستجو معرفی کنم

    جواب به این نظر

  35. ناشناس ۱۳۸۶-۱۲-۱۶، ۷:۰۰ ب.ظ

  36. شیطونک خورموج ۱۳۸۶-۱۲-۲۰، ۱۰:۱۱ ب.ظ

    سلام
    وبلاگ خوبی داری
    من شما را به شیطونک خورموج دعوت می کنم

    جواب به این نظر

  37. شیطونک خورموج ۱۳۸۷-۰۱-۱۰، ۴:۵۵ ب.ظ

    سلام سال نو مبارک
    برای عضویت در شیطونک خورموج بشتابید

    جواب به این نظر

  38. مهدی ۱۳۸۷-۰۱-۱۶، ۲:۰۸ ب.ظ

    حاضری تبادل لینک

    جواب به این نظر

  39. mohsen ۱۳۸۷-۰۳-۱، ۲:۳۷ ب.ظ

    ممنون راهنمایی خوبی بود

    جواب به این نظر

  40. حسن ۱۳۸۷-۰۳-۱۵، ۵:۲۴ ب.ظ

    سلام .میشه بگی چرا دوستش داشتی .من دلیلی نمی بینم ادم همه رو ول کنه بره بی نظیر بوتو رو دوست داشته باشه .بهم سر بزن

    جواب به این نظر

  41. سیاوش ۱۳۸۷-۰۳-۲۴، ۱۱:۳۴ ق.ظ

    azizam miyay tabadol link

    جواب به این نظر

  42. Elyass ۱۳۸۷-۰۴-۱۰، ۱۱:۵۳ ق.ظ

    salam
    ty donyaye kasbo kar
    ye maghule darim be name = SEO
    ke age ino roa’at koni az janebe google va motorhaye jostejuye dige khub peyda mshii..
    albate bebakhshid shayad khodet beduni , rasti man shomaro tu yahoo add kardam .
    mersi bye

    جواب به این نظر

  43. بدنامی بهتر از گمنامیه! | زهرا ۱۳۸۷-۰۵-۱۲، ۹:۳۱ ب.ظ

    [...] من قبلا یه چیزی نوشته بودم راجع به راههای سالم افزایش بازدید کنندگان وبلاگ، البته اون مطلب علمی، فنی، هنری و این چیزا نبود فقط [...]

  44. مهدی ۱۳۸۷-۰۸-۱۷، ۸:۳۸ ق.ظ

    سلام عرض می کنم.
    من کاملاً اتفاقی به اینجا رسیدم…..
    خیلی نظرم رو جلب کرد…..
    مرسی از تلاشاتون…..
    امیدوارم روز به روز بهتر بشه…..
    آرزوی موفقیت می کنم…..

    جواب به این نظر

  45. هنرمند ۱۳۸۷-۰۸-۲۱، ۹:۵۲ ب.ظ

    سلام
    خیلی اتفاقی با وبلاگ شما آشنا شدم
    امیدوارم همیشه موفق باشید و ممنون از توصیه هاتون …
    وبلاگی داریم با نام بزرگترین وبلاگ سینمایی ایران
    اگر تمایل دارید از آخرین خبرهای روز سینما مطلع شوید میتونید به وبلاگ ما سر بزنید …

    جواب به این نظر

  46. هنرمند ۱۳۸۷-۰۸-۲۱، ۹:۵۴ ب.ظ

    سلام
    خیلی اتفاقی با وبلاگ شما آشنا شدم
    امیدوارم همیشه موفق باشید و ممنون از توصیه هاتون …
    وبلاگی داریم با نام بزرگترین وبلاگ سینمایی ایران
    اگر تمایل دارید از آخرین خبرهای روز سینما مطلع شوید میتونید به وبلاگ ما سر بزنید …

    http://cinema-tv-teater.blogfa.com
    http://cinema-tv-teater.persianblog.ir

    جواب به این نظر

  47. یاران ۱۳۸۷-۰۹-۷، ۶:۱۸ ب.ظ

    سلام
    نمیدونم سایت یا وبلاگ ولی هر چب هست چشم نوازه چ
    موفق باشید
    تاسلام

    جواب به این نظر

  48. هونام ۱۳۸۷-۰۹-۱۵، ۸:۵۸ ق.ظ

    سلام من وبلاگ دارم اما برخلاف وبلاگ های قبلیم اصلا بازدید کننده نداری همه راههایی هم که گفتی امتحان کردم

    جواب به این نظر

  49. مهدی مشکینی ۱۳۸۷-۰۹-۲۶، ۸:۱۶ ق.ظ

    سلام
    نمیدانم خیلی اتفاقی وبلاگتان را دیدم
    خواهرم بجای نگران برای بی نظیر بوتو که جای نگرانی هم دارد .برای مردم مظلوم غزه نگران باش که یک و نیم ملیون خواهر و برادر مسلمانت در محصره قرار دارند.
    البته از اینکه وبلاگ شما و نوشته هایتان کمی متفاوت بود خوشحال شدم
    یا علی التماس دعا یک خبر نگار

    جواب به این نظر

  50. شهاب ۱۳۸۷-۰۹-۳۰، ۲:۴۳ ب.ظ

    سلام امیدوارم خوب باشی من نمی خاستم بنویسم به وللاگ منم سر بزن ولی مثل اینکه می بینی نمیشه .خیلی ممنون خیلی استفاده کردم.

    جواب به این نظر

  51. سهیل ۱۳۸۷-۱۰-۳، ۷:۲۹ ب.ظ

    اگه خواستین در مورد عمران بدونین اگه دوس داشتین سری بزنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    جواب به این نظر

  52. الیاس ۱۳۸۷-۱۱-۲۳، ۱۲:۱۳ ق.ظ

    می تونم فقط بگم که کس و شعر نوشتی . واقعا میگم بدون هیچ غرضی و یا هیچ تعارفی

    جواب به این نظر

  53. به تو چه ۱۳۸۷-۱۱-۳۰، ۱۲:۴۹ ب.ظ

    تخس تر از این پیدا نکردی

    جواب به این نظر

  54. فرشته ۱۳۸۷-۱۲-۴، ۱۰:۲۸ ب.ظ

    سلام
    وبلاگ زیبایی دارید. به وبلاگ من هم سر بزنید.در صورت تمایل به تبادل لینک در بخش نظرات وبلاگ نظر خود را اعلام کنید.
    وبلاگ من را با نام “اگر بایدی در رفتن تو بود..” لینک کنید

    جواب به این نظر

  55. قی بیث ۱۳۸۸-۰۲-۳، ۲:۱۷ ب.ظ

    http//:our-q.blogfa.com
    سلام خسته نباشی زحمت کشیدی بی زحمت یک سری هم به وبلاگ من بزن:

    جواب به این نظر

  56. ندا ۱۳۸۸-۰۲-۱۲، ۸:۱۵ ب.ظ

    سلام زهرا جون وبلاگمو چند ماهی زدم اما بازدید کننده نه زهرا کمکم میکنی

    جواب به این نظر

  57. اکبر ۱۳۸۸-۰۲-۲۵، ۶:۵۵ ب.ظ

    با سلام خدمت شما راستش نمیشه چیزی جز دعوت نوشت وبسایت بدی ندارید امیدوارم بهتر بشه من شما رو با همون اسم زهرا لینک می کنم شما هم منو با نام (مقالات.نرم افزار.تحقیق و کتب رشته ی حقوق ) لینک کنید ممنون میشم یه سری به وب منم بزنی اگه لومدی فقط یه نظری در مورد ما هم بزن ممنون میشم ازتون زهرا خانوم یا هر چی..

    جواب به این نظر

  58. honiya , mehran ۱۳۸۸-۰۵-۲۶، ۶:۴۵ ب.ظ

    salam webloge jalebi dari behet tabrik migam :)
    age mayel b etabadole link hasti ma ro be in esm link kon
    ۩۞۩جدیدترین اس ام اس،جوک،جملات عاشقانه۩۞۩
    har vaght link ardi khabar bede hamon roz linket mikonim
    movafagh bashi aziz
    khoshhal misham ye sari ham be mabezani
    misi
    babyeeeeeeeeeeeeee

    جواب به این نظر

  59. عباس ۱۳۸۸-۰۵-۳۰، ۵:۰۶ ب.ظ

    سلام.وقت بخیر.توصیه های بجا و درستی دارید.اما حرف من اینه که من عجولم و میخوام خیلی زود همه حرفامو بشنوند شاید واقعا باید صبر کرد

    اگه وقت داشتید یه سر به اینجا بزنید میگن خیلی خوبه
    http://www.booyekhisebaroon.persianblog.ir

    جواب به این نظر

  60. حسن ۱۳۸۸-۰۶-۶، ۵:۳۸ ب.ظ

    برای تبادل لینک حاظری؟؟؟؟؟؟؟؟

    لینک من هم کم طرفداره

    جواب به این نظر

  61. حسن ۱۳۸۸-۰۶-۶، ۵:۵۲ ب.ظ

    من قبل از خوندن وبت کانکت نوشتم نمیدونستم دوست نداری کسی بنویسه برای تبادل حاظری!!!!!!!!!!!!!!!!!!۱

    حالا مینویسم پیش ما بیا

    جواب به این نظر

  62. محمد جواد ۱۳۸۸-۱۰-۴، ۷:۵۵ ب.ظ

    ممنون از راهنمایی هاتون.

    جواب به این نظر

  63. شیدا ۱۳۸۸-۱۰-۱۱، ۲:۳۴ ق.ظ

    اینقدر فکرم مشغوله که نمیتونم نظری بدم

    جواب به این نظر

  64. #شقایق# ۱۳۸۸-۱۰-۱۸، ۱۲:۵۲ ق.ظ

    سلام
    خیلی از مطالبتون استفاده کردم.رو راست خیلی هاشو نمی دونستم.
    دست گلت درد نکنه.

    جواب به این نظر

  65. علی ۱۳۸۸-۱۲-۱۳، ۵:۵۴ ب.ظ

    سلام….خوبید دوستان گلم؟؟؟؟
    خوشحال میشم اگه به منم سر بزنید…………….

    جواب به این نظر

  66. پریسا ۱۳۸۸-۱۲-۲۸، ۹:۲۱ ب.ظ

    مطلب خوبی بود

    جواب به این نظر

  67. یاران رهبر ۱۳۸۸-۱۲-۲۸، ۱۰:۰۵ ب.ظ

    السلام علی الحسین وعلی علی ابن الحسین
    باسلام به تمام بسیجیان مخلص وبلاگ سیاسی مذهبی یاران رهبر بعداز مدت ها دوری از میادین وبلاگ نویسی راه اندازی شد ازشما تقاضا می شود به این وبلاگ آمده ونظرتان وحتی انتقادات خودرا بیان کنید
    یاعلی…جانم فدای سید علی

    جواب به این نظر

نظر شما