اگه خانومهام بیان استادیوم…

* این سریال اغما خیلی ذهن منو به خودش مشغول کرده. اگه کسی میدونه خواهشا آخر این سریال رو بگه. واضحه که الیاس شیطانه ولی خواهشا بگین کی هست و چطوری وارد زندگی دکتر پژوهان شده و آخرش آیا دکتر سقوط می کنه؟؟؟
علاوه بر این سریال توصیه می کنم میوه ممنوعه رو هم حتما و حتما ببینین من خیلی دیالوگهاش رو دوست دارم. به نظرم میاد خیلی حرفه ای تر از اغماست :-)
نمیدونم چرا من هیچ رغم نمی تونم با شکرانه و یک وجب خاک ارتباط برقرار کنم:دی لابد الان میگین آخر ماه رمضونی چرا چسبیدم به این سریالها؟! خوب آخه از اول رغبتی برای دیدن نداشتم و بعدشم قسمتهایی از اغما و میوه ممنوعه رو دیدم و بسی خوشمان آمد.
پ.ن: چه لزومی داشت توی سریال اغما این لعیا زنگنه با اون همه آرایش (فکر کنم گریم کامل یه عروس رو داره) حالا چادر سرش کنه و چادری باشه؟!
پ.ن۲: اس ام اس وارده: اگه میوه ممنوعه رو بخوری و شکرانه اش رو به جا نیاری میری توی اغما و بعدشم میری زیر یه وجب خاک:-)

* چند روز پیش این آقایون سرویس ما داشتن درباره بازی قریب الوقوع پیروزی و استقلال حرف میزدن و نظریات مختلفی صادر می کردن. در نهایت راننده سرویس ما پیشنهاد داد که برای کاهش خرابیهای پس از بازی و چاله میدون بازیهای حین بازی، بهتره اجازه بدیم خانومها هم بیان توی استادیوم. ایشون استدلال می فرمودن که اگه خانومها توی استادیوم باشن آقایون برای اینکه دل اونها رو بدست بیارن و تظاهر کنن که ما خیلی محترمیم، همه شون خیلی ساکت و باکلاس سرجاشون میشنن:-) به نظرتون پیشنهادش چطوره؟ بدیم به آقای علی آبادی که عملیش کنه؟!!!!!

* من از هر چیزی که بترسم واسم پیش میاد! نمونه اش گریه است! یه گربه زرد کوچیک داریم که همیشه توی فاصله اونجایی که از سرویس پیاده میشیم تا خود محل کارمون پرسه میزنه! با اینکه طفلی خیلی ناز و خوشگله و کوچولوهه ولی دست خودم نیست هر وقت داره میدوه سمت من میاد سکته خفیفی می کنم!!! چند روز پیش این آقایونی که توی سرویس ما هستند هی تظاهر میکردن که دارن گریهه رو دور می کنن که من نترسم (آخه همه شون فهمیدن) ولی از عقب هی گربهه رو پیش میکردن که بازم بیاد جلوی من! این گربه پررو هم هی می اومد جلوی پای من ناز میکرد و خودشو لوس میکرد و گردنشو کج میکرد و میخوابید! حالا منم قیافه ام هی این شکلی میشد:
این آقایون هم هی از پشت میگفتن گریهه فهمیده که ایشون یه خانومه خودش رو لوس میکنه! گربه ها جنسیت آدمها رو تشخیص میدن!! این بار دیگه رسما این شکلی بودم:

* ببینم اینطوری که ایرانسل داره ۲۴ ساعته تبلیغات می کنه همه چیزیش ظاهرا باید مجانی باشه!! پس اینا پولشون رو از کجا در میارن؟!! من علاوه بر خطم یه خط ایرانسل هم دارم که فعلا گوشه خونه است. برم پیداش کنم بذارم توی گوشی و خطم رو بفروشم؟!!!!

از وبلاگ روژ- روح بلند:
آخر وقته و همکار میز بغلی داره خیلی آروم با تلفن صحبت می کنه، طوری که من نشنوم، اما متاسفانه می شنوم:
همکار: می تونی الان با موبایل صحبت کنی؟
اونور خط: …
همکار: خوب هر موقع مشکلی پیش اومد و نتونستی صحبت کنی قطع کن، هیچ اشکالی نداره.
اونور خط: …
همکار: به نظر تو رابطه ما رو چطور می شه تعریف کرد؟ {با لحن مشتاق بخونید!}
اونور خط: …
همکار: منظورم اینه که اینکه تو متاهل هستی، من هم که متاهل هستم، دو تابچه هم دارم چجوری می شه تعریفش کرد؟ خوب می دونی خیلی ها می گن این خیانته و از اینجور حرفا، می خوام بدونم نظر تو چیه؟‌ {با لحن کنجکاو بخونید!‍}
اونور خط: …
همکار: ببین به نظر من روح آدم بزرگتر از این حرفاس. من همسرم رو دوست دارم، بچه هام رو هم دوست دارم، هیچوقت هم براشون چیزی کم نگذاشتم. اما من تو دوستی با تو در واقع دارم از قسمت های دست نخورده روحم استفاده می کنم و این قسمت های دست نخورده روحم رو ارضا می کنم. پس هیچ صدمه ای به همسرم و بچه هام نمی زنم. ‌{با لحن فیلسوفانه بخونید!!!}
اونور خط: …
همکار: الو، الو، الو… ‌{خوب معلومه دیگه، با لحن حسرت بار بخونید!}
——————————————————————————–
من کاری به درست یا غلط بودن کار این آدم ندارم، فقط دوست دارم بدونم این آدم حاضره داستان روح پاره پاره اش رو برای همسرش هم تعریف کنه؟ و یا اصلاً همسر این آدم هم می تونه یه همچین روح بزرگی! داشته باشه؟!!!

* احترام در دنیای مجازی!
البته نوشتن خاطرات روزانه یکی از اهداف وبلاگ نویسیه ولی نمیدونم این افه روشنفکریه که طرف هیچ وقت از ناهاری که میخوره نمینویسه اما هر روز ماه رمضون آپ دیت میکنه در مورد خورد و خوراکش و مشروب خوردنش تو شب قدر.باشه آقا خانومی که روزی ۱۰۰۰ تا هم خواننده داری ،۱۰۰۰ نفر بیان برات کامنت بذارن که تو آدم باحال و رله و… هستی راضی میشی؟
آقا و خانوم مذهبی تو که ادعات میشه چرا برای یه نظر مخالف طرف رو می شوری میذاری کنار.اینقدر مطمئمنی از ایمانت؟اینقدر از دینی که انتخاب کردی مطمئنی؟اینقدر از قضاوت خودت در مورد دیگران مطمئنی که با زبان نیش و کنایه و بعضا توهین و تحقیر افراد رو از خودت می رنجونی؟ لابد اینم افه بچه مذهبی بودنه؟

۱۹ نظر

  1. روژ ۱۳۸۶-۰۷-۱۴، ۹:۱۱ ق.ظ

    سلام زهرا جان
    مرسی از لینک و گذاشتن متن
    اما یه توضیحی باید راجع به اسم وبلاگ بنویسم. اسم وبلاگ من رژ (به معنی روژ لب) نیست. این روژ (بر وزن روز)ه که دقیقاً به زبان کردی همون معنی روز رو هم داره.
    ممنون

    [جواب به این نظر]

  2. روژ ۱۳۸۶-۰۷-۱۴، ۹:۱۷ ق.ظ

    راجع به اغما حدس شخصی من اینه (!):
    این خانوم دکتره کشف می کنه که الیاس واقعی مرده و به آقا دکتره می گه و طبق معمول آقا دکتره تو نیم ساعت متحول می شه و… و…!
    فقط من نمی ونم چرا وقتی این صدا و سیما می خواد یه زن شاغل رو تصویر کنه یا نقش و رسالت این زن کلیه امور خاله زنکی ایه که برای پیشبرد داستان لازمه (حتی اگه طرف جراح باشه!) یا اگه جدی باشه مدل کار کردنش عاقبتش اینه که مقصر اصلی بی بندوباری حاج آقاها و مسئول گول خوردنشونه!
    اگر هم زنی درست کار می کنه همون خانوم وکیلیه که من نمی دونم اولاً چطوری کاراشو از تو خونه هندل می کنه، ثانیاً هنوز فرق وکیل و مشاور خانواده رو نفهمیده!

    [جواب به این نظر]

  3. حامد ۱۳۸۶-۰۷-۱۴، ۹:۱۸ ق.ظ

  4. زهرا ۱۳۸۶-۰۷-۱۴، ۹:۳۳ ق.ظ

    به روژ:
    شرمنده
    همین الان اصلاحش می کنم:-)

    [جواب به این نظر]

  5. مریم ۱۳۸۶-۰۷-۱۴، ۱۱:۴۶ ق.ظ

    سلام زهرا جون.اول تشکر بابت لینک.دوم پیرو اخبار خاله زنکی این رقیه صداش که در نمیاد ولی تا یکی دو ماه پیش که باهاش حرف میزدم خبری نبود.البته دکترا شریف قبول شده بچم.خواستی هم سربه سرش بذاری بذار چون یهو دیدی یه دستی زدی.راستی این میوه ممنوعه خیلی رو اعصاب منه با اینکه مثل خودت با دیالوگ هاش خیلی حال می کنم

    [جواب به این نظر]

  6. مهدیه ۱۳۸۶-۰۷-۱۴، ۱:۱۰ ب.ظ

    من فکر می کنم الیاس همان روح مولود (زن دکتر پژوهان) است. باید منتظر بود و فهمید.

    [جواب به این نظر]

  7. خانمه ۱۳۸۶-۰۷-۱۴، ۱:۳۴ ب.ظ

    اینقدر مطالب مختلف نوشتی آدم نمیدونه در مورد کدومش بگه

    [جواب به این نظر]

  8. سهند ۱۳۸۶-۰۷-۱۴، ۴:۵۱ ب.ظ

    به نظرم سریال اغما گنگ تر و سطحی تر از اونی باشه که بشه راجع به کم و کیف اون نظر داد! ولی همونطور که گفتی دیالوگهای سریال میوه ممنوعه واقعا کارشده و محشر از آب در اومده. ایام به کام وبنویس قدیمی!

    [جواب به این نظر]

  9. محمد ۱۳۸۶-۰۷-۱۴، ۴:۵۵ ب.ظ

    سلام زهرا خانم بابا این وبلاگ شما بعضی وقتا که آدم مود و کسل و یخنبندونه حسابی حال میده ….خیلی دست شما درد نکنه….

    من هنوز شک دارم شما با این وبلاگ که از سیر تا پیازتون رو می نویسین نمره اعتیادتون شده باشه ۴۵؟؟؟ مطمئنین درست سوالا رو جواب دادین…؟؟؟؟

    [جواب به این نظر]

  10. محمد ۱۳۸۶-۰۷-۱۴، ۸:۱۰ ب.ظ

    جایی خونده بودم که چند قسمت از اون فیلم که توش دکتر داره را فیلم‌برداری کرده بودند که به اگه حکم آمد که باید خانوم فیلم چادری باشه و خانوم فیلم هم به خاطر اینکه می‌بایست دوباره برای صحنه‌های تکراری جلو دوربین می‌رفت قهر می‌کنه و منت‌کشی و باقی قضایا.
    این فیلم‌ها را هم آنقدر تعریف می‌کنند آدم هوس می‌کنه ببینه‌ها!

    [جواب به این نظر]

  11. سپیده ۱۳۸۶-۰۷-۱۵، ۱۲:۲۴ ق.ظ

    سلام
    من هم مثل تو از این دو سریال بیشتر خوشم میاد و حدسم مثل روز میمونه
    از لینک یور توب هم لذت بردم
    من از ماه رمضان در فرانسه نوشتم نمی آیی؟؟

    [جواب به این نظر]

  12. ناشناس ۱۳۸۶-۰۷-۱۵، ۲:۵۶ ق.ظ

    به نظر من سازندگان این سریال یا خودشون خیلی احمق هستند یا اینکه ملت رو احمق تصور کردن که چنین اراجیف مزخرفی رو سر هم کردن و به خورد ملت می دن.
    برای بینندگان این سریال ها خیلی متاسفم که اینقدر ساده لوحن که این جوری میرن سر کار و فکرشون مشغول می شه.

    [جواب به این نظر]

  13. بانگ رحیل ۱۳۸۶-۰۷-۱۵، ۹:۵۰ ق.ظ

    با سلام و سپاس از حضورتون در وبلاگ این حقیر ،امیدوارم در پناه حق تعالی پیروز و سر بلند باشید.یا علی مدد

    [جواب به این نظر]

  14. مهرنوش ۱۳۸۶-۰۷-۱۵، ۱۲:۰۲ ب.ظ

    سلام دوست عزیز ! من یه مطلب با عنوان ( دوئل بانوان محجبه در بیابان بر سر حاج یونس فتوحی ) داشتم که نمی دونم خوندی یا نه ولی درباره اون مکالمه تلفنی باید بگم که چندتا موردشو که دیدم خیلی حالم بد شد ! یه چند وقتیه که روی این مسائل خیلی حساس شدم و در تمام طول سریال میوه ممنوعه فقط دارم به فتوحی و همه مردا که سرو ته یه کرباسند بد و بیراه می گم!

    [جواب به این نظر]

  15. نازی ۱۳۸۶-۰۷-۱۵، ۱:۴۴ ب.ظ

    سلام!
    ای بابا مورچه چیه که کله پاچه اش چی باشه؟ این سریالهای مزخرف که فقط جهت این ساخته شدن که آدم با احساس خر فرض شدن حرص بخوره…علی نصیریان یه بازیگر فوق العاده است .دلم براش میسوزه که اینجوری گیر کرده تو همچین سریالی….خیلی دیگه از بازیگرا هم همینطور…
    راجع به ارتباطات متاهلین هم خوب داری میبینی که تمام وقت از رسانه ها و حتی مستقیما توسط مسئولین محترم تبلیغ میشه ! برنامه جالبی نیست ولی به شدت دارن سعی میکنن که قبحشو بشکنن و ترویجش کنن…مملکتی داریم گل و بلبل……………..

    [جواب به این نظر]

  16. مریم بانو ۱۳۸۶-۰۷-۱۵، ۲:۰۵ ب.ظ

    الیاس یه بار تو بیمارستان اون دکتر مریض بود خودشو با دعا خوب کرد .اون ایرانسلم مفت اش گرونه فقط باید به ایرانسل دار ها زنگ بزنی و اس ام اس بدی مگر برا ۵ دقیقه مکالمه با موبایل دولتی ۵۰۰ کم می کنه

    [جواب به این نظر]

  17. شیدا68 ۱۳۸۶-۰۷-۱۶، ۱۲:۵۵ ق.ظ

    سلام زهرای عزیز
    من یکی از بازدیدکننده های وب قبلی تو هستم قبلا فقط به خاطر وب تو کافی نت می رفتم (کامپیوتر نداشتم)اما بعد از مدتی کنکور ودرس شروع شد و…
    در هر حال من به خاطر لینک شدن نیومدم از افکار وسادگی سخنت خیلی خوشم میاد خوشحال میشم با هم ارتباط بیشتری داشته باشیم
    دوست تو
    شیدا(مهسا)

    [جواب به این نظر]

  18. علی ۱۳۸۶-۰۷-۱۹، ۲:۲۵ ب.ظ

    خوب بود ولی لینکهای خوب از دختران وپسران بگذارید و
    همچنین برای بهتر شدن و جذب مخاطبین ملودی مزیک و از این قبیل
    تغیرات در سایت مخاطبین شما را افزایش می دهد

    [جواب به این نظر]

  19. امید ۱۳۸۷-۰۸-۱۶، ۲:۵۷ ب.ظ

    سلام زهرا خانم گل گلاب خیلی سایتتون خوبه ۰ من شخصا بیشتر از قسمت نظرات خوشم اومد لطفا دیگه برای ثبت نظرات اون قسمت جمع دو عدد رو نذارید omiddj42@yahoo.com 09151334460

    [جواب به این نظر]

نظر شما